Menu
Opleidingsadvies

Officemanager Incassobureau (20-24 uur)

Vacaturecode: 5102

Plaats: Amersfoort

Word jij de nieuwe Officemanager voor een hecht en gezellig team waarbij werkplezier voorop staat?

Functie

In jouw rol als Officemanager ondersteun je het commerciële team en zorg jij voor structuur voor een tweetal adviseurs/managers. Agendabeheer, het bijhouden van het CRM systeem, telefoneren en e-mailbeheer behoren tot je dagelijkse takenpakket. Verder bewaak je de voortgang van gemaakte afspraken, organiseer je events voor klanten. Er zijn daarnaast veel werkzaamheden die je naar je toe kan trekken en jij ziet dit werk liggen.

Profiel kandidaat

Jij bent enthousiast, commercieel ingesteld, flexibel, hebt humor, en bent ondernemend. Je voelt je thuis binnen een commercieel team en houdt van dynamiek. Je zorgt er graag voor dat alles soepel verloopt zodat het team focus kan hebben op het behalen van resultaten.

Aanbieding

  • Salaris van 2.300,- tot 3.400,- euro bruto o.b.v. 40 uur en afhankelijk van je werkervaring;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Informele sfeer, familiecultuur en veel humor op de werkvloer;
  • De mogelijkheid om steeds nieuwe kennis op te doen om jezelf te blijven ontwikkelen;
  • Een contract voor bepaalde tijd met intentie tot vast dienstverband.

Vereisten

  • Werkervaring met MS-Office (Word, Excel, PowerPoint) en CRM Systemen;
  • Perfect Nederlands spreken en schrijven;
  • Secretariële werkervaring.

Organisatie

Binnen deze organisatie werken zo'n 80 tot 100 mensen en heeft men veel lol met elkaar. Tafeltennis, gamen en gezellige uitjes zijn hier een vast onderdeel en dit maakt het een Great Place To Work!

Sollicitatie

Spreekt deze functie je aan, dan nodigen wij je uit te reageren. Wij ontvangen graag jouw CV (inclusief foto) via het sollicitatieformulier. Is deze vacature niets voor jou, maar wel voor een vriend? Deel deze vacature.

Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marjolijn Hartwig van Schoevers Professionals via telefoonnummer 035 - 750 61 45. Trefwoorden: officemanager, managementassistent.

Solliciteren