Menu
Opleidingsadvies

Juridisch secretaresse high-end kantoor (32-40 uur)

Vacaturecode: 5023

Plaats: Rotterdam

Bouw en ontwikkel jij mee als juridisch secretaresse bij deze dynamische en internationale organisatie?

Functie

Als secretaresse ben je een belangrijke schakel binnen het team. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het plannen van besprekingen, het gereedmaken en indienen van processtukken, het uitvoeren van printopdrachten en helpen bij allerhande ad-hoc werkzaamheden op het secretariaat. Samen met je collega’s zorg jij ervoor dat het secretariaat een geoliede machine is.

Profiel kandidaat

Je bent gepast assertief, representatief en hands-on. Je kunt goed samenwerken, bewaart de rust maar ook in het nodige tempo werken indien nodig. Je bent daarnaast proactief en stressbestendig.

Aanbieding

  • Prachtige werkplek in een state of the art kantoor;
  • Leuke collega's en een prettige werksfeer met gezamenlijke lunch;
  • Startsalaris voor een junior ca. 2.500,- euro o.b.v. 40 uur en voor een ervaren (juridisch) secretaresse tot 4.100,- o.b.v. 40 uur.
  • 28 vakantiedagen;
  • 13de maand.

Vereisten

  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Afgeronde secretariële opleiding (bij voorkeur Schoevers);
  • Uitstekende beheersing van het MS Officepakket.

Organisatie

Dit advocatenkantoor richt zich volledig op grote, complexe infra, bouw- en vastgoedprojecten, waarbij de kwaliteit en diensten van een topkantoor worden gecombineerd met ongeëvenaarde kennis van de ‘best practices’ in deze sectoren. Het kantoor biedt een uitdagende werkomgeving op een toplocatie middenin Rotterdam-centrum.

Sollicitatie

Indien je geïnteresseerd bent in deze positie nodigen wij je uit te reageren. Wij ontvangen graag jouw motivatiebrief met daarbij je curriculum vitae in Word-format via het sollicitatieformulier. Trefwoorden: secretaresse, juridisch secretaresse, secretaresse.

Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marjolijn Hartwig van Schoevers Professionals via telefoonnummer 035 - 750 61 45.

Solliciteren