Menu
Opleidingsadvies

Frontoffice Medewerker (24 uur)

Vacaturecode: 5097

Plaats: Capelle aan den IJssel

Voor een projectontwikkelaar in Capelle aan den IJssel zoeken wij per direct een representatieve en enthousiast Front Office Medewerker met veel aanvullende werkzaamheden. Een uitdagende functie met zeer afwisselende werkzaamheden waarbij geen dag hetzelfde is! Ben jij in ieder geval beschikbaar op dinsdag, woensdag en vrijdag en ben je nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!

Functie

Binnen deze (duo) rol ben je het visitekaartje voor de organisatie en werk je nauw samen met de huidige Front Office Medewerker. Naast de gastvrouw rol die je met veel enthousiasme op je neemt zal je ook de inkomende telefoongesprekken en e-mails op professionele wijze afhandelen. Verder beheer je de agenda voor het maken van afspraken met o.a. wethouders en zijn er diverse administratieve werkzaamheden zoals het opstellen van brieven. Jouw inzet wordt ook gevraagd bij het organiseren van festiviteiten zoals bij het startmoment van een nieuw bouwprojecten. 

Profiel kandidaat

Je bent representatief en voelt feilloos aan hoe je met verschillende soorten opdrachtgevers, collega’s en klanten omgaat. Je vindt het leuk om werk uit handen te nemen en bent administratief sterk. Bovendien ben jij zo flexibel dat je, als het nodig is, in de auto stapt om een sleutel overdacht over te nemen of om bij een extern evenement als gastvrouw op te treden. Je hebt een sterk anticiperende en probleemoplossende houding en kunt snel schakelen.

Aanbieding

• Een prima salaris, afhankelijk van je ervaring;

• Winstdeling bij een goed bedrijfsresultaat en goede persoonlijke inzet;

• Deelname aan de pensioenvoorziening;

• Een dynamische en collegiale werkomgeving.

Vereisten

• Een afgeronde secretariële opleiding (bij voorkeur Schoevers) of relevante werkervaring als Front Office Medewerker en/of Secretaresse;

• In het bezit van rijbewijs B;

• Beschikbaar voor minimaal 24 uur, op dinsdag, woensdag en vrijdag.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een zelfstandige projectontwikkelaar in Capelle aan den IJssel waar met een gedreven team hard wordt gewerkt aan de ontwikkeling van met name zeer diverse woningbouwprojecten. Ook wordt het beheer van zowel eigen vastgoed alsook voor derden georganiseerd. Binnen de organisatie wordt de persoonlijke inbreng van werknemers erg gewaardeerd en is de sfeer onder de collega’s als informeel.

Sollicitatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Lone Cramer van Schoevers Professionals via telefoonnummer 035 - 750 61 45.


Informatie

Spreekt deze functie je aan, dan nodigen wij je uit te reageren. Wij ontvangen graag jouw motivatiebrief met daarbij je curriculum vitae in Word-format via het sollicitatieformulier. Is deze vacature niets voor jou, maar wel voor een vriend? Deel deze vacature dan gerust.

Solliciteren