Menu
Opleidingsadvies

Officemanager/Eventmanager (32-40 uur)

Vacaturecode: 5093

Plaats: Regio Eindhoven

Ben jij van nature een ware regeltante/regelneef en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging waarbij jij dag in, dag uit je kan bezighouden met het organiseren van (grootschalige) evenementen? Mooi, want wij zijn op zoek naar een ondersteuner die het gewend is om veel ballen tegelijkertijd in de lucht te houden en voldoening haalt uit het bedenken en uitvoeren van gave projecten. Lees meer over deze vacature..

Functie

In de rol van Officemanager/Eventmanager speel jij een cruciale rol in de totstandkoming van een evenement. Samen met je collega's van de afdelingen sales, marketing en administratie is het jullie dagelijkse missie om ieder evenement tot een succes te maken. Maar het begint bij jou.. Stel je eens voor: een lege hal van 30.000 m2 moet omgetoverd worden tot het plaatje dat de opdrachtgever voor ogen heeft. En daarnaast moeten duizenden bezoekers binnenstromen en onder de indruk zijn van de organisatie die voorafgaand door jou en het team heeft plaatsgevonden. Stressvol? Nee, niet voor jou. Sterker nog: jij geniet hiervan, want jij hebt tenslotte de regie in handen. 

In jouw rol ben jij verantwoordelijk voor het maken van de vertaalslag van het concept tot de uiteindelijke uitvoering. Jij bent dagelijks aan het schakelen met leveranciers en externe partijen voor het regelen van bijvoorbeeld het decor, catering, beveiliging etc. Je laat niets aan het toeval over: je maakt draaiboeken, controleert bestellingen en loopt het programma door met collega's. En dan is het moment daar.. de dag van het evenement. Jij bent aanwezig om het programma in goede banen te leiden en uiteraard om te genieten van het eindresultaat dat jij en het team hebben neergezet. 

Ook ben jij verantwoordelijk voor facilitaire werkzaamheden op kantoor. Hierbij kan je denken aan pandbeheer, voorraadbeheer en het ontvangen van bezoekers.   

Profiel kandidaat

Je beschikt over het vermogen om het overzicht te bewaren in drukke en stressvolle situaties. Je hebt oog voor details, weet van aanpakken en werkt gestructureerd. In jouw functie krijg je veel vrijheid, maar heb je ook te maken met een enorme verantwoordelijkheid. En dit is precies waar jij naar op zoek bent en wat voor jou het prettigste werkt.

Aanbieding

  • Een uitdagende en afwisselende baan met veel verantwoordelijkheden;
  • Baanzekerheid ondanks de situatie rondom covid-19;
  • Parkeermogelijkheden;
  • Een marktconform salaris, maximaal € 3.300,- op fulltime basis. 

Vereisten

  • Hbo werk- en denkniveau;
  • Minimaal twee jaar relevante werkervaring en maximaal 7 jaar relevante werkervaring;
  • Organiseren en het onderhouden van contacten is jouw sterke kracht;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en goede beheersing van de Engelse taal;
  • Uitstekende kennis van het MS Officepakket. 

Organisatie

De organisatie bestaat inmiddels ruim 25 jaar en is uitgegroeid tot een succesvol bureau dat zich richt op het organiseren van (grootschalige) evenementen. Dit wordt gedaan door een team dat bestaat uit circa 15 hardwerkende personen met een passie voor het organisatie-vak. Successen worden gevierd en stoom wordt afgeblazen tijdens een potje tafelvoetbal. Wegens het vertrek van een collega is men op zoek naar een Officemanager/Eventmanager.

Sollicitatie

Indien je geïnteresseerd bent in deze positie nodigen wij je uit te reageren. Wij ontvangen graag jouw motivatiebrief met daarbij je curriculum vitae in Word-format via het sollicitatieformulier. 

Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Sharon Schwab van Schoevers Professionals via telefoonnummer 035 - 750 61 45.

Trefwoorden: Officemanager, Eventmanager, Projectmanager, Secretaresse

Solliciteren