Menu
Opleidingsadvies

Executive Assistant internationaal (24-32 uur)

Vacaturecode: 5092

Plaats: Omgeving Hoorn

Ben jij een veelzijdige duizendpoot die er graag voor zorgt dat alles op rolletjes verloopt?

Functie

De inhoud van de functie is heel veelzijdig. De directiesecretaresse zorgt niet alleen voor alle secretariële en facilitaire zaken, maar regelt ook alles rond vergaderingen en bijeenkomsten en is verantwoordelijk voor de personeelsadministratie. Je ondersteunt samen met een collega de CEO, CFO en nog een drietal managers. Jouw takenpakket bestaat uit agendabeheer, het verzorgen van (mail)correspondentie, agendavoorbereiding, coördinatie van de bijbehorende vergaderstukken en het notuleren van de (Engelstalige) vergaderingen van de Raad van Commissarissen en Aandeelhouders, alsook het opvolgen van daaruit voortvloeiende acties. Je verzorgt indiensttredingen, uitdiensttredingen, wijzigingen, ziek- en betermeldingen en stelt diverse rapportages op. Je plant en organiseert bijeenkomsten, helpt met maken van presentaties en draagt zorg voor facilitaire en huisvesting zaken.

Profiel kandidaat

Je ziet werk liggen en bent graag van alles op de hoogte. Je kan snel schakelen, bent proactief en denkt vooruit. Je vindt het leuk om samen te werken en regelt met plezier alles voor de directie en je collega's. Je bent gepast assertief en communicatief sterk.

Aanbieding

  • Een dynamische werkomgeving waar proactiviteit op prijs wordt gesteld;
  • Salaris van maximaal € 4.000,- bruto o.b.v. 40 uur;
  • Fijne collega's en een rol waarin je overal bij betrokken wordt;
  • Groeiende organisatie met veel successen.

Vereisten

  • Hbo werk- en denkniveau en minimaal vijf jaar secretariële werkervaring op directieniveau; 
  • Uitstekend in de Nederlandse én Engelse taal en het MS Officepakket.

Organisatie

Dit bedrijf is onderdeel van een beursgenoteerde Engelse organisatie en in Nederland werken zo'n 30 enthousiaste mensen. De bedrijfscultuur is no-nonsense en hands-on en het directiesecretariaat wordt uitgebreid vanwege groei door overnames.  

Sollicitatie

Spreekt deze functie je aan, dan nodigen wij je uit te reageren. Wij ontvangen graag jouw motivatiebrief met daarbij je curriculum vitae in Word-format via het sollicitatieformulier. Is deze vacature niets voor jou, maar wel voor een vriend? Het delen van deze vacature wordt gewaardeerd.

Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Schoevers Professionals via telefoonnummer 035 - 750 61 45. 

Solliciteren