Menu
Opleidingsadvies

Officemanager Onderwijs (16-24 uur)

Vacaturecode: 5090

Plaats: Amsterdam (De Pijp)

Voor onze opdrachtgever in Amsterdam (De Pijp) zoeken wij een Officemanager voor 2 a 3 dagen per week, bij voorkeur op woensdag, donderdag en vrijdag. Ben jij op zoek naar een inhoudelijk interessante en zeer diverse parttime job bij een menselijke organisatie? Lees dan snel verder.

Functie

Als Officemanager bij onze opdrachtgever heb je een heel diverse functie. Je hebt telefonisch en per mail contact met onder andere schooldirecteuren, internationale ouders en externe partners. Met regelmaat verzorg je een evenement of moet er een mailing worden verstuurd. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de operationele en facilitaire zaken binnen het kantoor. Je houdt bijvoorbeeld adressenbestanden up to date, vraagt offertes op, houdt voorraad bij, wikkelt verzekeringszaken af, archiveert gegevens in de interne systemen en denkt mee in het verbeteren van de bedrijfsvoering. Verder ondersteun je de collega’s naar behoefte.

Profiel kandidaat

Je bent een energieke persoonlijkheid en vindt het leuk om werk uit handen te nemen. Je bent stressbestendig en pragmatisch, kan zelfstandig werken en het overzicht behouden in stressvolle situaties. Bovendien werk je nauwkeurig en ben je initiatiefrijk. Collegiaal en relatiegericht werken is voor jou vanzelfsprekend. Je kunt je uitstekend uitdrukken in het Nederlands (mondeling en schriftelijk) en je spreekt bij voorkeur ook Engels.

Aanbieding

  • Salariëring op basis van ervaring en opleiding. Maximaal schaal 6 cao PO (maximaal € 2737) bij een fulltime dienstverband; 
  • Het betreft een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast dienstverband;
  • Veel variatie aan werkzaamheden;
  • Gezelligheid en collegialiteit.

Vereisten

  • Een afgeronde secretariële opleiding (bij voorkeur Schoevers) of relevante werkervaring;
  • Woonachtig in of in de directe omgeving van Amsterdam;
  • Reizen met OV of fiets.

Organisatie

Onze opdrachtgever ondersteunt verscheidene openbare basisscholen op het gebied van personeel, huisvesting, financiën en beleid. Het is een dynamische organisatie met een klein kernteam van betrokken collega’s op het bestuurskantoor die werken voor de verschillende scholen. Er heerst een collegiale, informele sfeer. Diversiteit wordt erkend, gewaardeerd én benut. De missie van onze opdrachtgever is het ontzorgen van de scholen zodat die zich kunnen focussen op wat het allerbelangrijkst is: het onderwijs.

Sollicitatie

Spreekt deze functie je aan, dan nodigen wij je uit te reageren. Wij ontvangen graag jouw motivatiebrief met daarbij je curriculum vitae in Word-format via het sollicitatieformulier. Is deze vacature niets voor jou, maar wel voor een vriend? Het delen van deze vacature wordt gewaardeerd.

Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Schoevers Professionals via telefoonnummer 035 - 750 61 45. Je mag vragen naar Lone Cramer.

Solliciteren