Menu
Opleidingsadvies

Officemanager Advieskantoor (24-40 uur)

Vacaturecode: 5089

Plaats: Breda

Voor onze opdrachtgever in Breda zoeken wij een Officemanager voor 24 uur per week. Het gaat om een ondersteunende rol mèt inhoud (zoals facilitaire en marketing zaken) bij een advieskantoor in bedrijfsmatig vastgoed. Ervaring binnen de vastgoed sector is geen eis, affiniteit is dat zeker wel.

Functie

Als Officemanager ben jij de steun en toeverlaat van de organisatie en de schakel tussen de klanten en het bedrijf. In deze functie ben je verantwoordelijk voor veel verschillende taken zoals inkomende en uitgaande communicatie, het opstellen van bijvoorbeeld huur- en koopovereenkomsten en het plannen van de bezichtigingen. Daarnaast ben je ook in staat om inhoudelijke adviezen uit te werken samen met de eigenaar. In deze rol bij dit jonge, groeiende bedrijf zal je betrokken worden bij onder meer commerciële en facilitaire vraagstukken en afhankelijk van de groei die je doormaakt of de ervaring die je hebt worden de verantwoordelijkheden steeds verder uitgebreid.

Profiel kandidaat

Je bent een energieke en ondernemende managementondersteuner met een praktische en ambitieuze werkhouding. Daarbij heb je een gunfactor, ben je flexibel, communicatief vaardig en vind je de "klik" bij een samenwerking erg belangrijk.

Aanbieding

  • Een marktconform salaris met groeipotentieel;
  • Een MacBook Pro van de zaak;
  • Een iPhone van de zaak;
  • Een afwisselende baan als office manager voor 24 tot 28 uur per week;
  • Een mooie kans om jezelf als allrounder te ontwikkelen in een groeiende organisatie;
  • Heel veel doorgroeimogelijkheden.

Vereisten

  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
  • Kennis van iOS is fijn.

Organisatie

Het advieskantoor is gespecialiseerd in het verbinden van vraag en aanbod; de adviseurs schakelen snel en zijn creatief in het onderhandelingstraject. Zij weten als geen ander wat er speelt in de markt en met veel plezier brengen zij mooie verbindingen tot stand. Transparante en eerlijke communicatie vormt de basis.

Sollicitatie

Spreekt deze functie je aan, dan nodigen wij je uit te reageren. Wij ontvangen graag jouw motivatiebrief met daarbij je curriculum vitae in Word-format via het sollicitatieformulier. Is deze vacature niets voor jou, maar wel voor iemand die je kent? De vacature mag gedeeld worden.

Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Lone Cramer van Schoevers Professionals via telefoonnummer 035 - 750 61 45. Trefwoorden: officemanager, Schoevers, commerciële ondersteuning.

Solliciteren