Menu
Opleidingsadvies

Personal Assistant (32-40 uur)

Vacaturecode: 5085

Plaats: Leiden

Ben jij communicatief sterk en niet op zoek naar een standaard secretariële baan maar veel eigen verantwoordelijkheid?

Functie

Je bent de rechterhand van een of twee partners en ondersteunt hen in de breedste zin van het woord, denkt mee en bent hen net een stapje voor. In het supportteam werk je samen met collega Personal Assistants en bij afwezigheid vervang je elkaar. Je bent het visitekaartje van het kantoor en zorgt voor een warme en vriendelijke ontvangst en begeleiding van gasten. Je beheert meerdere agenda's, maakt en bevestigt afspraken met opdrachtgevers, relaties en kandidaten en reserveert restaurants en externe locaties. Jij zorgt voor een goede administratieve verwerking en verloop van de opdrachten waarbij je moeiteloos contracten, functie- en kandidaat profielen redigeert. Je beheert de website, organiseert evenementen en ziet toe op naleving van de interne processen. Kortom, een zeer veelzijdige baan met veel verantwoordelijkheden.

Profiel kandidaat

Je beschikt over een proactieve houding en bent in staat te verrassen. Je hebt een professionele, flexibele en klantgerichte werkhouding en bent representatief. Je bent stressbestendig, dienstverlenend, gastvrij, secuur en kritisch. Je kunt schakelen in een hectische omgeving en blijft oogt houden voor detail. Een aanpakker, die meerdere ballen tegelijk in de lucht kan houden, past hier het best.

Aanbieding

  • Veel ruimte voor eigen initiatief;
  • Een prima salaris tot maximaal € 3.500,- bruto op fulltime basis;
  • Contacten op niveau waar je alles voor mag regelen;
  • Een jong team met leuke collega's die elkaar uitdagen;
  • Ruimte voor ontwikkeling door het volgen van opleidingen.

Vereisten

  • Een uitstekende beheersing van het MS-officepakket en de Nederlandse en Engelse taal;
  • Een commerciële instelling & een can-do mentaliteit;
  • 32 - 40 uur per week beschikbaar, maandag en vrijdag zijn werkdagen.

Organisatie

Deze organisatie telt zo'n 15 medewerkers en de bedrijfscultuur laat zich het best omschrijven als dynamisch, betrokken, gedreven en enthousiast. Intern is de cultuur informeel, extern presenteert de organisatie zich professioneel.

Sollicitatie

Indien je geïnteresseerd bent in deze positie nodigen wij je uit te reageren. Wij ontvangen graag jouw motivatiebrief met daarbij je curriculum vitae in Word-format via het sollicitatieformulier.

Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marjolijn Hartwig van Schoevers Professionals via telefoonnummer 035 - 750 61 45. Trefwoorden: personal assistent, pa., secretaresse.

Solliciteren