Menu
Opleidingsadvies

Juridisch Secretaresse (32-40 uur)

Vacaturecode: 5081

Plaats: Utrecht

Voor een jong en dynamisch advocatenkantoor zijn wij op zoek naar een Juridisch Secretaresse. Werk jij graag hard maar zoek je ook gezellige collega's? Lees dan snel verder!

Functie

Je wordt de rechterhand van de advocaten en pakt een breed pakket aan juridisch ondersteunende werkzaamheden op. Jouw takenpakket bestaat o.a. uit het zelfstandig verzorgen van de correspondentie, het uitwerken van diverse juridische stukken, agendabeheer, termijnbewaking, dossierbeheer, beantwoorden van de telefoon en het ontvangen van cliënten. Je denkt mee en vooruit en hoe meer ervaring je op doet, hoe meer taken je uit handen kunt nemen. 

Profiel kandidaat

Je bent een energieke persoonlijkheid en vindt het leuk om veel werk uit handen te nemen. Je bent leergierig, kan zelfstandig werken en het overzicht behouden in stressvolle situaties. Bovendien ben je erg nauwkeurig en kan je goed omgaan met vertrouwelijke informatie.

Aanbieding

  • Een prima salaris met groeimogelijkheden;
  • Een resultaatafhankelijke bonus aan het einde van het jaar;
  • Veel variatie aan werkzaamheden en spannende geruchtmakende zaken;
  • Gezelligheid (vrijdagmiddagborrels) en collegialiteit.

Vereisten

  • Een afgeronde secretariële opleiding (bij voorkeur Schoevers) of relevante werkervaring als Juridisch Secretaresse;
  • Woonachtig in de omgeving Utrecht, het kantoor is goed bereikbaar met OV maar er zijn ook eigen parkeerplaatsen;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en het MS Officepakket. 

Organisatie

Dit advocatenkantoor houdt zich met name bezig met strafrecht en is een bekende speler in de juridische branche. Men werkt op een mooie en ruime locatie in het centrum van Utrecht.

Sollicitatie

Spreekt deze functie je aan, dan nodigen wij je uit te reageren. Wij ontvangen graag jouw motivatiebrief met daarbij je curriculum vitae (inclusief foto) in Word-format via het sollicitatieformulier. Is deze vacature niets voor jou, maar wel voor een vriend? Deel deze vacature.

Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Lone Cramer van Schoevers Professionals via telefoonnummer 035 - 750 61 45.

Trefwoorden: legal assistant, juridisch secretaresse, legal, juridische dienstverlening, Utrecht, assistent, secretaresse. Solliciteren