Menu
Opleidingsadvies

Managementassistent voor bestuurder (32 uur)

Vacaturecode: 5073

Plaats: Utrecht

Ben jij op zoek naar een uitdagende ondersteunende functie in een fijn team? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functie

Als Management Assistent maak je deel uit van een enthousiast team van vier Management Assistentes. In deze rol lever je secretariële ondersteuning aan de directeur bestuurder, secretaris kaderontwikkeling, coördinator toezicht en de manager bureau. Jouw werkzaamheden bestaan o.a. uit agendabeheer, faciliteren, organiseren, bijwonen en uitwerken van vergaderingen, redigeren van documenten en het bewaken en signaleren van deadlines en voortgang van bureau- en projectactiviteiten. Daarnaast faciliteer en organiseer je organisatie-brede activiteiten en ben je het visitekaartje van de organisatie!

Profiel kandidaat

Je bent proactief, hands-on en gaat doortastend te werk. Energiek, initiatiefrijk en dienstverlenend zijn eigenschappen die jou goed omschrijven.

Aanbieding

  • Een jaarcontract binnen een organisatie in beweging (mogelijkheid op vast dienstverband);
  • Prettige werkomgeving met leuke collega's;
  • Salaris tot 3.800,- euro o.b.v. 40 uur, afhankelijk van ervaring;
  • Gratis parkeergelegenheid.

Vereisten

  • Minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
  • Beschikbaar voor 32 uur (dinsdag werken is een must);
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en het MS Officepakket.

Organisatie

Deze landelijke onafhankelijke organisatie houdt toezicht op de kwaliteit van opleidingen waardoor professionele zorg gewaarborgd is. Vanuit het kantoor dichtbij het centrum van Utrecht werk je samen met een aantal collega's op het secretariaat.

Sollicitatie

Spreekt deze functie je aan, dan nodigen wij je uit te reageren. Wij ontvangen graag jouw motivatiebrief met daarbij je curriculum vitae (inclusief foto) in Word-format via het sollicitatieformulier. Is deze vacature niets voor jou, maar wel voor een vriend? Deel deze vacature.

Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marjolijn Hartwig van Schoevers Professionals via telefoonnummer 035 - 750 61 45. Trefwoorden: secretaresse, managementassistent, projectondersteuner, assistent, Utrecht.

Solliciteren