Menu
Opleidingsadvies

Personal Assistant Accountancykantoor (32-40 uur)

Vacaturecode: 5068

Plaats: Amsterdam

Je houdt van uitdaging en afwisseling in je functie. PA werkzaamheden liggen jou goed en je hecht veel waarde aan en een werkplek met voldoende ruimte voor persoonlijke groei. Je bent gedreven in het gestructureerd laten verlopen van de dag van de partner die je ondersteunt.


Functie

Voor één van de partners zoekt de organisatie een pittige, gedreven en enthousiaste Secretaresse. Jij bent de drijvende kracht achter de agenda, neemt zo veel mogelijk werk uit handen en zorgt voor structuur in de drukke dagelijkse gang van zaken. Kortom: je houdt ervan om de touwtjes in handen te hebben en precies te weten wat er speelt. Jouw administratieve talent komt hierbij goed van pas. Daarnaast beantwoord je de telefoon en behandel je de e-mail en post. Je bewaakt deadlines en je zorgt dat het CRM-systeem up-to-date blijft. Verder schakel je op alle niveaus, ben je toegankelijk, dienstverlenend en heb je aan één woord genoeg. Het is belangrijk dat je nauwkeurig werkt en weet hoe je prioriteiten moet stellen. Zelfs als het druk is. We zijn op zoek naar een aanpakker en die communicatief sterk is. 

Profiel kandidaat

Je bent accuraat, stressbestendig en initiatiefrijk. Je kunt goed in teamverband werken, maar ook zelfstandig werken kun je goed. Je toont initiatief en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit. Je positieve en proactieve houding gaat gepaard met een gezonde dosis humor. Daarnaast neem je zelf verantwoordelijkheid voor je eigen groei.

Aanbieding

  • Informele werksfeer met leuke en jonge collega's;
  • Mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen;
  • Salaris afhankelijk van ervaring, maximaal € 3.000,- bruto per maand o.b.v. 40 uur per week.

Vereisten

  • Je hebt een afgeronde secretariële opleiding;
  • Je hebt minimaal 2 jaar secretariële werkervaring;
  • Je bent per direct beschikbaar;
  • Je beheerst de Engelse en Nederlandse taal uitstekend.

Organisatie

Dit gerenommeerde accountants- en belastingadvieskantoor is met hun dienstverlening voortdurend bezig om op professionele en persoonlijke wijze het resultaat van hun cliënten te verbeteren. Met de expertise van deze organisatie kunnen ze cliënten optimaal adviseren. De medewerkers zijn een belangrijk onderdeel van het succes. Het bedrijf is gevestigd in de omgeving van Schiphol.

Sollicitatie

Indien je geïnteresseerd bent in deze positie, nodigen wij je uit te reageren. Wij ontvangen graag jouw motivatiebrief met daarbij je curriculum vitae (met foto) in Word-format via het sollicitatieformulier.

Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Tamara Hofman van Schoevers Professionals via telefoonnummer 035 - 750 61 45.

Trefwoorden: secretaresse, office assistant, managementassistent.

Solliciteren