Menu
Opleidingsadvies

Juridisch Office Assistant (24 - 32 uur)

Vacaturecode: 5065

Plaats: Wageningen

Lijkt het je interessant om te werken voor een groeiende organisatie die diensten verleent op het gebied van octrooien? Lees dan snel verder. 

Functie

Je ondersteunt de octrooigemachtigden en je bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor het administratieve proces van octrooiprocedures op (inter)nationaal niveau. Je bewaakt alle formaliteiten vanaf het moment van indiening en je draagt zorg voor de termijnbewaking in het octrooimanagementsysteem. Verder beheer je de octrooiportfolio’s. Daarbij kun je denken aan de betaling van instandhoudingstaksen, het coördineren en laten registreren van bijvoorbeeld overdrachten, naam- en adreswijzigingen en pandrechten in octrooiregisters. Daarnaast correspondeer je met officiële instanties, buitenlandse agenten en cliënten. Ook houd je wijzigingen op het gebied van octrooiregelgeving bij. Tevens verricht je werkzaamheden op het vlak van office-assistent en directiesecretaresse.

Profiel kandidaat

Wij zijn op zoek naar iemand die het interessant vindt om op kwalitatief hoog niveau procedureel werk te verzorgen. Je bent klantgericht en stressbestendig, kunt accuraat en gestructureerd werken en wilt steeds bijleren. Je pakt graag nieuwe uitdagingen op, kunt open communiceren en goed samenwerken. Kwaliteit en verbetering van kwaliteit zijn voor jou belangrijk.

Aanbieding

  • Een (parttime) functie van ten minste 24 uur per week in een professionele, open en internationale werkomgeving;
  • Je helpt mee aan de vorming van deze groeiende onderneming;
  • Je krijgt een in-house training en je zult vakgerichte opleidingen volgen;
  • Uiteraard krijg je bijpassende arbeidsvoorwaarden en salariëring.

Vereisten

  • Je hebt havo of vwo afgerond en werkt op hbo- of wo-niveau;
  • Je beschikt over een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (in woord en geschrift);
  • Je hebt enkele jaren ervaring in bijvoorbeeld de juridische of notariële sector;
  • Je kunt uitstekend overweg met MS Office. 

Organisatie

Deze organisatie verleent wereldwijd diensten op het gebied van octrooien. 

Sollicitatie

Spreekt deze functie je aan, dan nodigen wij je uit te reageren. Wij ontvangen graag jouw motivatiebrief met daarbij je curriculum vitae (inclusief foto) in Word-format via het sollicitatieformulier. Is deze vacature niets voor jou, maar wel voor een vriend? Deel deze vacature.

Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Schoevers Professionals op: 035 - 750 61 45. Trefwoorden: managementassistent, secretaresse, Schoevers, managementondersteuner.

Solliciteren