Menu
Opleidingsadvies

Officemanager Verhuurmakelaar (32-40 uur)

Vacaturecode: 5060

Plaats: Amsterdam

Ben jij een enthousiast, leergierig en een echte aanpakker? En wil je graag werken bij een klein, jong en dynamisch kantoor? Lees dan snel verder!

Functie

Als Officemanager ondersteun je drie makelaars in de administratieve afhandeling, ben je het eerste aanspreekpunt voor cliënten en verzorg je ondersteunende activiteiten ten behoeve van het portefeuille beheer. Denk hierbij aan werkzaamheden als, agendabeheer, telefoon opnemen en e-mails beantwoorden, huurcontracten opstellen, nota's maken, woningen aanmelden en het bijhouden van kantoorinventaris. Daarnaast pak je ook een stukje technisch- en financieel beheer op, zoals beheerovereenkomsten opmaken, klachten huurders in ontvangst nemen, oplossen van klachten, financiële afwikkeling en je bent contactpersoon voor verhuurders en huurder. In deze functie kun je veel taken naar je toe trekken en kun je het zo uitdagend maken als je zelf wil!

Profiel kandidaat

Je bent communicatief zeer vaardig en bent klantvriendelijk. Je kan goed omgaan met ad hoc werkzaamheden en krijgt energie van een afwisselende functie. Ook ben jij een echte aanpakker, dienstverlenend en leergierig.

Aanbieding

  • Je komt te werken in een betrokken team met gezellige collega's;
  • Een leuke werkplek in Amsterdam;
  • Ruimte om jezelf te ontwikkelen;
  • Een salaris met een maximum van € 2.600,- bruto per maand o.b.v. 40 uur per week.

Vereisten

  • Je kunt goed zelfstandig en zorgvuldig werken;
  • De Nederlandse en Engelse taal beheers je uitstekend;
  • Kennis van de Amsterdamse vastgoedmarkt is een pre.

Organisatie

Bij dit gezellige makelaarskantoor in Amsterdam werkt een betrokken en enthousiast team van professionele medewerkers. Zij houden zich bezig met het verhuren en beheren van woningen (voornamelijk in Amsterdam) voor particuliere vastgoedbeleggers. Daarnaast verhuren zij woningen aan expats. De sfeer op kantoor is informeel en laagdrempelig. Naast hard werken wordt er ook veel gedaan aan teambuilding. 

Sollicitatie

Spreekt deze functie je aan, dan nodigen wij je uit te reageren. Wij ontvangen graag jouw motivatiebrief met daarbij je curriculum vitae (inclusief foto) in Word-format via het sollicitatieformulier. Is deze vacature niets voor jou, maar wel voor een vriend? Deel deze vacature.

Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Tamara Hofman van Schoevers Professionals via telefoonnummer 035 - 750 61 45.

Trefwoorden: Office Assistent, Makelaar, Makelaardij, Officemanager, Amsterdam.

Solliciteren