Menu
Opleidingsadvies

Office Assistant Adviesbureau (24-40 uur)

Vacaturecode: 5057

Plaats: Goes

Ben jij stressbestendig, dienstverlenend en spreekt een bouw gerelateerde organisatie jou aan?

Functie

In deze functie ben jij verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van het kantoor. Jij houdt je bezig met het beheren van de mail, archief- en kopieerwerkzaamheden. Je werkt verslagen en rapportages uit en controleert de bijlagen en verwijzingen. Tevens stel jij zelf correspondentie op, ontvangt bezoek en ontferm jij je over de in- en uitgaande telefoongesprekken. Het afhandelen van post en het verlenen van facilitaire diensten behoren ook tot jouw takenpakket. Tevens kan je een stukje websitebeheer en relatiebeheer verwachten.

Profiel kandidaat

Je bent proactief en een echte aanpakker. Niets is voor jou te veel en je wordt blij van het ondersteunen van collega's. Je bent een visitekaartje, werkt nauwkeurig en secuur. Klantvriendelijkheid en betrokkenheid staan bij jou hoog in het vaandel en je weet je flexibel op te stellen.

Aanbieding

  • Een afwisselende baan voor 24-40 uur per week;
  • Een leerzame en familiaire werkomgeving;
  • Een marktconform salaris afhankelijk van opleiding en werkervaring met een maximum van € 3.300,- bruto per maand o.b.v. 40 uur per week;
  • Leuke etentjes en uitjes met elkaar.

Vereisten

  • Je hebt een afgeronde secretariële opleiding, bij voorkeur Schoevers;
  • Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit en ben een kei in het MS Officepakket;
  • Jouw Nederlands is uitstekend in woord en geschrift, je beschikt ook over goede Engelse taalvaardigheden.

Organisatie

Een groeiende organisatie van ca. 20 personen. De sfeer op kantoor in informeel en professioneel naar buiten. Het secretariaat bestaat nu uit twee personen en men is op zoek naar versterking. 

Sollicitatie

Indien je geïnteresseerd bent in deze positie, nodigen wij je uit te reageren. Wij ontvangen graag jouw motivatiebrief met daarbij je curriculum vitae (met foto) in Word-format via het sollicitatieformulier.

Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marjolijn Hartwig van Schoevers Professionals via telefoonnummer 035 - 750 61 45.

Trefwoorden: secretaresse, office assistant, administratief, afdelingssecretaresse.

Solliciteren