Menu
Opleidingsadvies

Officemanager bij modeorganisatie (40 uur)

Vacaturecode: 5055

Plaats: Heemstede

Heb jij altijd al willen werken binnen een modebedrijf? En ben jij een proactieve duizendpoot die op zoek is naar een verantwoordelijke functie binnen een dynamische organisatie? Lees dan vooral verder...

Functie

Geen één dag is hetzelfde en dat is het mooie van deze dynamische functie. Werkzaamheden die behoren tot je functie, het ontvangen van bezoekers, telefonisch en email contact onderhouden met diverse partijen (consumenten, agenten, dealers), voorraadbeheer van kantoorartikelen en administratieve ondersteuning. Daarnaast zorg je ervoor dat de werkruimtes er netjes bijstaan, dat de lunch geregeld is indien nodig en draag je bij aan gezelligheid op kantoor. Maar dat is niet alles, want in jouw rol als Officemanager ben je een ware duizendpoot en kan de functie zich ontwikkelen naarmate de organisatie groeit en jij je blijft ontwikkelen.

Profiel kandidaat

Mode heeft jouw interesse en je bent graag dagelijks met dit onderwerp bezig. Jij bent een ster in het stellen van prioriteiten en het bewaken van grenzen. Je werkt secuur, beschikt over het vermogen om vijf stappen vooruit te denken en je tilt graag jouw afdeling naar een hoger niveau. Veel ballen tegelijkertijd hooghouden is geen probleem voor jou, zo ook het omgooien van jouw planning wegens ad-hoc werkzaamheden die een hogere prioriteit hebben. Daarnaast ben je proactief, durf jij initiatief te nemen en heb je een flexibele houding.

Aanbieding

  • Een prettige en zeer collegiale werkomgeving;
  • Een marktconform salaris, afhankelijk van ervaring, maximaal € 2.600,- bruto per maand o.b.v. 40 uur;
  • Een pensioensregeling;
  • Parkeermogelijkheden.

Vereisten

  • Afgeronde hbo-opleiding in de richting secretaresse of facilitair management;
  • Relevante werkervaring is een pre, maar geen vereiste;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal en beheersing van de Duitse taal;
  • 40 uur per week beschikbaar (minder mag ook, maar het liefste wel 5 dagen beschikbaar);
  • In bezit van een rijbewijs is geen must wel een pre.


Organisatie

De organisatie is gevestigd in Heemstede en bestaat inmiddels 9 jaar. Het kantoor is smaakvol en modern ingericht en doet het hart van fashionistas sneller kloppen. Hard werken gaat gepaard met humor en persoonlijke aandacht voor elkaar. Het nemen van initiatief wordt gewaardeerd en binnen je rol zal je veel verantwoordelijkheid dragen voor de werkzaamheden die je uitvoert. De organisatie groeit en zij zijn daarom op zoek naar een Officemanager ter aanvulling van het team dat bestaat uit circa 15 personen. 

Sollicitatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Schoevers Professionals via telefoonnummer 035-750 61 45.

Informatie

Spreekt deze functie je aan? Dan nodigen wij je uit te reageren. Wij ontvangen graag jouw motivatiebrief met daarbij je curriculum vitae in Word-format via het sollicitatieformulier.

Trefwoorden: managementassistent, secretaresse, directiesecretaresse, office assista

Solliciteren