Menu
Opleidingsadvies

Management Assistant (36-40 uur)

Vacaturecode: 5041

Plaats: Regio Hilversum

Ben jij een Management Assistant in 'hart en nieren' en weet jij wat er voor nodig is om een managementteam binnen een dynamische organisatie optimaal te ondersteunen?

Functie

Als Management Assistant ben jij, samen met de andere Management Assistant, de ruggengraat van het managementteam. Dankzij de brede functie en de diverse werkzaamheden die jij gaat uitvoeren, is geen dag voor jou hetzelfde. Zo bereid je o.a. vergaderingen voor en notuleer je deze, draag je zorg voor projectbewaking, beheer je de complexe agenda's van de managementteam leden, boek je zakenreizen, organiseer je bijeenkomsten en verzorg je de correspondentie voor interne en externe partijen. Tevens is er sprake van ad-hoc werkzaamheden en draai jij daar je handen niet voor om. Je voelt je tenslotte verantwoordelijk voor het ontzorgen van het managementteam, maar ook het ontzorgen van de rest van de organisatie waar dat nodig is. Daar horen dan ook werkzaamheden bij als het contact opnemen met de catering voor lunch en het verwelkomen van (inter)nationale gasten.

Profiel kandidaat

Je staat stevig in de schoenen en hebt een hands-on mentaliteit. Je bent communicatief vaardig, organisatorisch sterk en nauwkeurig in je werk. Daarnaast ben je een gezellige collega die houdt van een flauw grapje op zijn tijd.

Aanbieding

 • Een uitdagende en verantwoordelijke functie voor 36 tot 40 uur in de week binnen een dynamische en gezellige organisatie;
 • Een marktconform salaris, afhankelijk van leeftijd en ervaring, maximaal € 3.500-, bruto per maand o.b.v. een 40-urige werkweek;
 • Centrale locatie en een pendelbus van station Hilversum naar bedrijfslocatie;
 • Een gezellig bedrijfsrestaurant (en niet geheel onbelangrijk: lekker eten);
 • En let op: iedere twee weken een massage.

Vereisten

 • Allereerst: een enorme dosis gezelligheid;
 • Hbo werk- en denkniveau;
 • Een talent voor organiseren en plannen;
 • Een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een proactieve houding;
 • Ervaring binnen een secretariële functie is een pre;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Goede kennis van het MS Officepakket.

Organisatie

De organisatie betreft een bekende (internationale) webshop met een breed scala aan producten die bij jou in het huishouden vast en zeker niet ontbreken. Als je de organisatie binnenstapt proef je direct de dynamische cultuur en de harde werkmentaliteit van de medewerkers: ze groeien niet voor niets de afgelopen jaren ontzettend hard! Maar naast hard werken, is er zeker ook ruimte voor humor, een potje tafelvoetbal en de regelmatig terugkerende bedrijfsborrels. Er is sprake van een platte bedrijfsstructuur met een informele sfeer.

Sollicitatie

Indien je geïnteresseerd bent in deze positie nodigen wij je uit te reageren. Wij ontvangen graag jouw motivatiebrief met daarbij je curriculum vitae in Word-format via het sollicitatieformulier.

Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Sharon Schwab van Schoevers Professionals via telefoonnummer 035 - 750 61 45.

Solliciteren