Menu
Opleidingsadvies

Teamleider Vastgoed (32-40 uur)

Vacaturecode: 5024

Plaats: Nieuwegein

Dit bedrijf is de grootste brancheorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen.

Functie

Als Teamleider vastgoed ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van de collega’s van een locatie (8 tot 10 collega’s). Je zorgt er o.a. voor dat het werk goed verdeeld wordt, onderhoudt contacten met klanten, dat nieuwe collega’s goed ingewerkt worden en dat de ontwikkeling van de collega’s gestimuleerd wordt. Verder deins je er niet voor terug verbeteringen te signaleren, oplossingen te implementeren en bewaar je het overzicht over de hele vestiging. Op piekmomenten spring je zelf ook bij, om op die manier te allen tijde te zorgen voor de juiste service, altijd met een glimlach. Op dit moment zoeken we voor de regio's Nieuwegein en Amsterdam/Haarlem gedreven professionals, die het een uitdaging vinden mee te bouwen aan het opzetten van een nieuwe locatie. De diversiteit bij onze kantoren en makelaars is groot, je krijgt met uiteenlopende situaties te maken. Een dienstverlenende, zelfstandige en probleemoplossende houding is daarom van groot belang!

Profiel kandidaat

Je bent een resultaatgerichte, proactieve en representatieve teamleider met groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent gedreven, opgewekt, professioneel en discreet. Daarbij ben je gezond nieuwsgierig en fungeer je graag als sparringpartner.

Aanbieding

  • Je komt te werken in een professionele werkomgeving met fijne collega’s en ervaren vakgenoten;
  • Managers stimuleren jou en je team tot de beste prestaties;
  • Je hebt vrijheid om je eigen rol vorm te geven en je te ontwikkelen;
  • Je krijgt een marktconform salaris (maximaal € 3750,- bruto per maand op basis van 40 uur per week) en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Vereisten

  •  Hbo werkdenkniveau;
  •  Ervaring met leidinggeven (> 2 jaar);
  •  Afgeronde secretariële opleiding, liefst Schoevers;
  •  Je bent communicatief sterk;
  •  Ervaring met de vastgoed branche is een pré;
  •  De Nederlandse en Engelse taal beheers je uitstekend.

Organisatie

De makelaars en taxateurs zijn met klanten onderweg, er is geen tijd om tussendoor telefoontjes van klanten op te pakken of te beantwoorden. Telefoontjes die gepleegd worden om bezichtigingen te plannen, taxaties aan te vragen, koopovereenkomsten op te laten stellen etc.. De medewerkers van deze organisatie gaan deze activiteiten overnemen van de makelaars of taxateurs. Die kunnen zich daardoor volledig op hun klanten richten. 

Sollicitatie

Spreekt deze functie je aan, dan nodigen wij je uit te reageren. Wij ontvangen graag jouw motivatiebrief met daarbij je curriculum vitae (inclusief foto) in Word-format via het sollicitatieformulier. Is deze vacature niets voor jou, maar wel voor een vriend? Deel deze vacature.

Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Schoevers Professionals via telefoonnummer 035-7506145.

Trefwoorden: secretaresse, directiesecretaresse, managementassistant, officemanager.

Solliciteren