Menu
Opleidingsadvies

Allround Office Assistant (32-40 uur)

Vacaturecode: 5014

Plaats: Amsterdam

Het klinkt wellicht wat cliché, maar binnen deze rol komt dat wel helemaal tot zijn recht: je bent een ware duizendpoot en bent op zoek naar een functie met diverse werkzaamheden. Binnen deze rol ben jij de schakel die meerdere afdelingen met elkaar verbindt. Je vindt het fijn om de spil van de organisatie te zijn, bent graag betrokken bij het optimaliseren van bedrijfsprocessen en houdt graag meerdere ballen tegelijkertijd in de lucht. Klinkt dit als een functie voor jou?

Functie

In de rol van Office Assistant ben jij onmisbaar. Zoals eerder aangegeven verbind jij meerdere afdelingen met elkaar door goed te communiceren, processen te ondersteunen en optimaliseren en actief mee te denken. Binnen je functie schakel je veel met de Planner en HR en vul je taken aan van de Officemanager en kom je deze afdelingen te ondersteunen. 


De werkzaamheden zijn in te delen in een aantal categorieën. Je ondersteunt de afdelingen door te zorgen voor een secure en overzichtelijke projectadministratie. Van het aanmaken van de projecten in de database tot het aanvragen van documenten en inboeken van trainingen en cursussen ten behoeve van de projecten en de medewerkers die daarvoor worden ingezet. Daarnaast vul je het takenpakket van de officemanager aan en vervang je deze persoon bij afwezigheid. Denk aan het eerste aanspreekpunt zijn van kantoor, zowel achter de receptie als aan de telefoon, tot aan het boeken van vluchten en hotels. Tot slot ondersteun je HR door het schrijven/bijschaven van vacatureteksten en inplannen en verwerken van sollicitatiegesprekken. Kortom: geen dag is hetzelfde! 

Profiel kandidaat

Je bent proactief, secuur en communicatief vaardig. Je kan goed schakelen tussen verschillende werkzaamheden en wordt blij van een divers takenpakket waar jij je helemaal in vast kan bijten. Deadlines en een hoge werkdruk vervelend? Nee, dat vind jij helemaal niet. Sterker nog: jij vindt dit fijn werken. Je bent betrokken bij een organisatie en bent graag een verbinder tussen collega's en afdelingen.

Aanbieding

 • Een afwisselende en uitdagende functie voor 36 tot 40 uur per week (32 uur is bespreekbaar);
 • Een interessante en inspirerende werkomgeving met een positieve werksfeer;
 • 24 vakantiedagen op fulltime basis;
 • Pensioensregeling;
 • 100% ov vergoeding of de mogelijkheid tot parkeren rondom het bedrijfspand;
 • Een uitstekend salaris voor maximaal € 2.800,- op fulltime basis.

Vereisten

 • Hbo werk- en denkniveau;
 • Minimaal 1 jaar tot 2 jaar relevante werkervaring;
 • In ieder geval beschikbaar op maandag, woensdag en vrijdag;
 • Woonachtig in de regio Amsterdam;
 • Goede beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk. 

Organisatie

De organisatie is gevestigd in Amsterdam en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, de fiets en zelfs met de auto. De organisatie is werkzaam binnen de maritieme en offshore sector. Het is dan ook een dynamische en stoere bedrijf waar hard werken wordt afgewisseld met gezellige borrels en veel humor.

Sollicitatie

Spreekt deze functie je aan, dan nodigen wij je uit te reageren. Wij ontvangen graag jouw motivatiebrief met daarbij je curriculum vitae (inclusief foto) in Word-format via het sollicitatieformulier. Is deze vacature niets voor jou, maar wel voor een vriend? Deel deze vacature.

Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marjolijn Hartwig van Schoevers Professionals via telefoonnummer 035 - 750 61 45.

Trefwoorden: Officemanager, Office Manager, allround ondersteuner, management assistant, HR, planner

Solliciteren