Menu
Opleidingsadvies

Personal Assistant (32-40 uur)

Vacaturecode: 4883

Plaats: Amsterdam

Ben jij een ondersteuner in hart en nieren en heb jij ervaring in het ondersteunen van een manager of directeur? Wellicht ben ik dan op zoek naar jou! Voor onze hippe opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Personal Assistant die een sparringpartner kan zijn voor hun klanten en als geen ander weet hoe je een optimale ondersteuning kan bieden. Geïnteresseerd? Lees dan verder..

Functie

Als PA bij deze organisatie zorg je dat de verschillende ondernemers met wie je werkt datgene kunnen doen waar ze goed in zijn: ondernemen. Jij bent verantwoordelijk voor alle zaken daaromheen. Denk hierbij aan het aanbrengen van structuur in tijdsbesteding, het slim plannen van meetings en zakentrips, het organiseren van evenementen, het efficiënt beheren van de mailbox en het coördineren van projecten. Je bent het aanspreekpunt voor de verschillende ondernemers die je tegelijkertijd ondersteunt. Met rust en doeltreffendheid breng je structuur aan in hun agenda/leven, zodat zij hun doelen en deadlines behalen. Je denkt positief-kritisch mee, je verzorgt zakelijke- en privé reizen en je bent ook een volwaardige gesprekspartner voor je klant.

En het leuke van deze functie? Als PA krijg jij de volledige verantwoordelijkheid voor het ondersteunen van jouw eigen klanten. Doorgaans zijn dit ongeveer 5 verschillende klanten. Dit brengt veel diversiteit met zich mee. Geen één dag is hetzelfde en geen één dag is saai.  

Profiel kandidaat

Je hebt een groot aanpassingsvermogen, je bent secuur en discreet en je bent een organisatietalent met een zeer proactieve houding. Daarnaast heb je een professionele, positieve en servicegerichte houding. Je bent een kei in het schakelen tussen verschillende werkzaamheden en prioriteiten en je haalt hier veel energie uit.

Aanbieding

  • Salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en valt tussen de € 2.200,- en € 3.300,- op basis van 40 uur;
  • Trainingen en cursussen;
  • De mogelijkheid om volledig, of deels, thuis te werken;
  • Dagelijkse verse lunch en regelmatige borrels met het gezellige team;
  • Maandelijkse stoelmassage.

Vereisten

  • Afgeronde secretariële hbo opleiding, bij voorkeur Schoevers;
  • Je bent minstens 36 uur per week beschikbaar;
  • Je kunt uitstekend uit de voeten met diverse software programma's; 
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Je hebt minstens 4 jaar relevante werkervaring in een ondersteunende, maar zelfstandige functie als PA, secretaresse, officemanager of projectmanager.

Organisatie

De organisatie biedt Personal Assistance op afstand aan aan de leukste en meest succesvolle ondernemers van Nederland.
Ondernemers schakelen de hulp van onze opdrachtgever niet alleen in omdat zij ondersteuning nodig hebben in diverse werkzaamheden, maar ook omdat zij op zoek naar een sparringpartner op niveau. Deze dienstverlening vindt over het algemeen op afstand plaats, maar doordat je dagelijks contact hebt en schakelt met jouw klanten, creëer je een persoonlijke band.

Het team bestaat uit frisse, spontane en hard werkende Personal Assistants. Wegens groei zijn zij op zoek naar naar nieuwe collega's. De organisatie is gevestigd in hartje Amsterdam. Je kan flexibel omgaan met je werkplek. Zo kan je op kantoor werken, maar ook vanuit huis werken. Echter, is het wel belangrijk dat je de intentie hebt om grotendeels op kantoor te werken. Dat vinden je collega's namelijk ook gezellig..

Sollicitatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Sharon Schwab van Schoevers Professionals via telefoonnummer 035-750 61 45.

Informatie

Indien je geïnteresseerd bent in deze vacature nodigen wij je uit te reageren. Wij ontvangen graag jouw motivatiebrief met daarbij je curriculum vitae in Word-format via het sollicitatieformulier.

Trefwoorden: assistant, office assistant, managementassistent, secretaresse, Schoevers, Personal assistant.

Solliciteren