Menu

Virtual Personal Assistant (40 uur)

Vacaturecode: 4724

Plaats: Amsterdam (centrum)

Je gaat op afstand meerdere bedrijven ondersteunen, maar wel in een gezellig team van nog meer vitual assistants in een mooi pand midden in het centrum van Amsterdam. De functie is veelzijdig, omdat je voor meerdere klanten tegelijk werkzaam bent. Zo heb je meerdere verantwoordelijkheden en is geen dag saai te noemen.  

Functie

Als PA bij deze organisatie zorg je dat de verschillende ondernemers met wie je werkt datgene kunnen doen waar ze goed in zijn: ondernemen. Jij bent verantwoordelijk voor alle zaken daaromheen, van het structuur aanbrengen in de tijdsbesteding, het slim plannen van meetings en zakentrips, efficiënt beheer van de mailbox. Je bent het aanspreekpunt voor de verschillende ondernemers die je tegelijkertijd ondersteunt. Met rust en doeltreffendheid breng je structuur aan in hun agenda/leven, zodat zij hun doelen en deadlines behalen. Je denkt positief-kritisch mee, je verzorgt zakelijke- en privé reizen en je bent ook een volwaardige gesprekspartner voor je klant.

Profiel kandidaat

Je hebt een groot aanpassingsvermogen, je bent secuur en discreet en je bent een organisatietalent met een zeer proactieve houding. Daarnaast heb je een professionele, positieve en servicegerichte houding. Je bent een kei in het schakelen tussen verschillende werkzaamheden en prioriteiten en je haalt hier veel energie uit.

Aanbieding

  • Salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en valt tussen de € 2.200,- en € 2.800,- op basis van 40 uur;
  • Trainingen en cursussen;
  • Flexibel werken; 
  • Dagelijkse verse lunch en regelmatige borrels met het gezellige team;
  • Maandelijkse stoelmassage.

Vereisten

  • Afgeronde secretariële hbo opleiding, bij voorkeur Schoevers;
  • Je kunt uitstekend uit de voeten met diverse software programma's; 
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Je hebt 1-2 jaar relevante werkervaring in een ondersteunende, maar zelfstandige functie als PA, secretaresse, officemanager, projectmanager of Customer Service;

Organisatie

De organisatie biedt Personal Assistance op afstand aan de leukste en meest succesvolle ondernemers van Nederland. De organisatie is hard aan het groeien en daarom op zoek naar nieuwe collega’s die het team van PA’s komen versterken.

Sollicitatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Catharina Blaauw van Schoevers Professionals via telefoonnummer 035-750 61 45.

Informatie

Indien je geïnteresseerd bent in deze vacature nodigen wij je uit te reageren. Wij ontvangen graag jouw motivatiebrief met daarbij je curriculum vitae in Word-format via het sollicitatieformulier.

Trefwoorden: assistant, office assistant, managementassistent, secretaresse, Schoevers, Personal assistant.

Solliciteren