Menu

Enthousiaste Office Assistent voor een gezellig makelaarskantoor in Amsterdam (40 uur)

Vacaturecode: 4769

Plaats: Amsterdam

Ben jij een enthousiast, leergierig en een echte aanpakker? En vind jij het leuk om van A tot Z betrokken te zijn bij de verkoop of aankoop van een woning? Lees dan snel verder! 

Functie

Als Office Assistent ondersteun je samen met vier andere collega's de makelaars in de breedste zin van het woord. Zo ben je o.a. verantwoordelijk voor agendabeheer, mailbox, contact met zowel kopers als verkopers, inplannen van bezichtigingen, dossierbeheer en veel ad hoc werkzaamheden. Je bent betrokken bij het gehele verkoop- of aankoopproces. Dit betekent dat je bijvoorbeeld ook aanwezig bent bij bezichtigingen en dat je zorgt voor een bos bloemen wanneer alles rond is. In deze functie kun je veel taken naar je toe trekken en kun je het zo uitdagend maken als je zelf wil!

Profiel kandidaat

Je bent communicatief zeer vaardig en bent klantvriendelijk. Je kan goed omgaan met ad hoc werkzaamheden en krijgt energie van een afwisselende functie. Ook ben jij een echte aanpakker, dienstverlenend en leergierig.

Aanbieding

  • Een afwisselende baan bij een leuk makelaarskantoor;
  • Een gezellig en informeel team;
  • Een salaris met een maximum van € 2.500,- bruto per maand o.b.v. 40 uur per week.

Vereisten

  • Je beschikt minimaal over een afgeronde mbo opleiding, bij voorkeur Schoevers;
  • Jouw Nederlandse taalvaardigheden zijn uitstekend en jouw kennis van de Engelse taal is goed;
  • Bij voorkeur ben je woonachtig in Amsterdam;
  • Je bent 40 uur per week beschikbaar.

Organisatie

Bij dit gezellige makelaarskantoor in Amsterdam werkt een betrokken en enthousiast team van professionele medewerkers. Zij houden zich bezig met de aan- en verkoop van onroerend goed in de Amsterdamse markt. De sfeer op kantoor is informeel en laagdrempelig. Naast hard werken wordt er ook veel gedaan aan teambuilding. 

Sollicitatie

Spreekt deze functie je aan, dan nodigen wij je uit te reageren. Wij ontvangen graag jouw motivatiebrief met daarbij je curriculum vitae (inclusief foto) in Word-format via het sollicitatieformulier. Is deze vacature niets voor jou, maar wel voor een vriend? Deel deze vacature.

Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Schoevers Professionals via telefoonnummer 035-7506145.


Trefwoorden: Office Assistent, Makelaar, Makelaardij, Officemanager

Solliciteren