Taalvaardige en organisatorisch sterke office manager voor groeiende internationale organisatie (32-40 uur)

Vacaturecode: 4761

Plaats: Amstelveen

Ben jij de spil van de organisatie, vind jij het interessant om een secretariaat op te zetten en voel jij je prettig in een internationale werkomgeving waarin je de ruimte krijgt om mee te denken?

Functie

In deze nieuw in te richten functie ben je de spil van de organisatie. Alle organisatorische taken komen bij jou te liggen. Denk hierbij aan het organiseren van events, lunches, bedrijfsuitjes, maar daarnaast ben je ook contactpersoon voor nieuwe en bestaande medewerkers. Je bent contactpersoon van de schoonmaak, facilitaire dienst en IT en je zorgt voor een representatieve uitstraling van het pand. 
Naast deze werkzaamheden ondersteun je ook het MT met het beheren van de agenda, het boeken van reizen en het plannen van afspraken.
Kortom, je ontzorgt het gehele kantoor en je neemt initiatief om nieuwe werkzaamheden naar je toe te trekken.

Profiel kandidaat

In deze functie ben je de verbindende factor tussen jouw collega's en het MT, daarbij ben je organisatorisch sterk, accuraat en beschik je over een stevige persoonlijkheid. Daarnaast ben je communicatief sterk, dienstverlenend en ondernemend. Omdat de functie nieuw is en sommige zaken nog niet geregeld zijn, is het van belang dat je flexibel en positief ingesteld bent. Je kan je gemakkelijk aanpassen en je bent toegankelijk.

Aanbieding

  • Je komt te werken binnen een groeiende en dynamische organisatie waarin veel verschillende culturen samen komen;
  • Je ontvangt een jaarcontract met uitzicht op verlenging of een vast dienstverband;
  • Je ontvangt een marktconform salaris, afhankelijk van je opleiding en werkervaring tussen de € 3.500 en € 4.100,- bruto per maand o.b.v. 40 uur. Daarbij krijg je een reiskostenvergoeding, maar er is geen pensioenregeling.

Vereisten

  • Je beschikt over hbo werk- en denkniveau (het liefst door middel van een hbo diploma), aangevuld met een Schoevers opleiding;
  • Je hebt ongeveer 5-10 jaar relevante werkervaring binnen een internationale werkomgeving;
  • Ervaring met het opzetten van een secretariaat heeft de voorkeur;
  • Je beschikt over een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Je bent erg handig met het MS office pakket;
  • Je bent op korte termijn beschikbaar voor 32 tot 40 uur per week;
  • Bij voorkeur reis je met het OV, er is parkeergelegenheid in de nabije omgeving in een woonwijk. Hier vandaan zul je nog ongeveer een kwartiertje moeten lopen.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een internationale handelsorganisatie met kantoren en fabrieken in diverse landen over de wereld. Het kantoor in Nederland is recent geopend en de voertaal op kantoor is Engels. Er werken veel gedreven en hoogopgeleide medewerkers en er heerst een prettige en informele sfeer. Met elkaar willen ze gezellige en sportieve activiteiten ondernemen en hier mag jij ook aan deelnemen. 
Het bedrijf zit nog in de opstartfase (maar is wel onderdeel van een grote bestaande organisatie), waardoor je met elkaar 'nieuw' bent binnen de organisatie. 

Sollicitatie

Spreekt deze functie je aan, dan nodigen wij je uit te reageren. Wij ontvangen graag jouw motivatiebrief met daarbij je curriculum vitae (inclusief foto) in Word-format via het sollicitatieformulier. Is deze vacature niets voor jou, maar wel voor een vriend? Deel deze vacature.

Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Schoevers Baanbemiddeling via telefoonnummer 035 - 750 61 45.


Trefwoorden: Officemanager, Assistant, management assistente, directiesecretaresse, Personal assistant, Executive assisant

Solliciteren