Menu

Legal assistant/officemanager (32-40 uur)

Vacaturecode: 4760

Plaats: Haarlem

Ben jij een ondersteuner met enige werkervaring die zich graag verder wil ontwikkelen binnen een professionele en internationale organisatie?

Functie

In de rol van legal assistant ondersteun je een tweetal managers met juridische documenten en alle administratieve handelingen die hierbij horen. Je hebt veel contacten met de bank en redigeert deze documenten. Je taken bestaan verder uit agendabeheer, het organiseren van meetings en interne en externe contacten onderhouden. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het officemanagement, de faciliterende zaken rondom het kantoor, zoals het bestellen van lunch, het aansturen van de schoonmaak en het bestellen van kantoorartikelen. Je kunt veel taken naar je toe trekken en zo meer diepgang in je rol creëren.  

Profiel kandidaat

Je bent een echte teamplayer maar kan ook goed zelfstandig werken. Je bent accuraat en hebt oog voor detail en kwaliteit. Je bent enthousiast, ziet werk liggen en kan uitstekend communiceren met interne maar ook externe contacten. Je kan bovendien onder tijdsdruk werken en bent een echte gastvrouw.

Aanbieding

  • Een veelzijdige baan met een centrale rol binnen de organisatie;
  • Vrijheid om meer taken naar je toe te trekken;
  • Gezellig team en een fijne werkgever;
  • Salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring tussen de € 2.500,- en € 3.000,- o.b.v. 40 uur waarbij je zelf pensioen moet regelen. 

Vereisten

  • Afgeronde Schoevers opleiding (of soortgelijk);
  • Minimaal een jaar werkervaring;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. 

Organisatie

Deze juridische dienstverlener telt zo'n 30 personen op het Nederlandse kantoor op een mooie locatie in Haarlem, vlakbij OV en met een eigen parkeerterrein.  

Sollicitatie

Indien je geïnteresseerd bent in deze positie nodigen wij je uit te reageren. Wij ontvangen graag jouw motivatiebrief met daarbij je curriculum vitae in Word-format via het sollicitatieformulier. 

Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Schoevers Professionals op: 035 - 750 61 45.

Trefwoorden: secretaresse,, legal assistant, managementassistent, officemanager.

Solliciteren