Menu

Juridisch secretaresse voor informeel advocatenkantoor (32 - 40 uur)

Vacaturecode: 4741

Plaats: Amsterdam

Ben je proactief, sta je stevig in je schoenen en ben je positief ingesteld? Lees dan snel verder!

Functie

In deze functie maak je deel uit van een team secretaresses die verantwoordelijk zijn voor de ondersteuning van de advocaten, voor 40% van het takenpakket ondersteun je één advocaat. Je bent het eerste aanspreekpunt voor advocaten en daarnaast een belangrijke schakel tussen advocaat en cliënt. In de rol als juridisch secretaresse heb je diverse werkzaamheden. Zo beheer je jouw eigen mailbox, telefonische contact met cliënten of de rechtspraak. Het uitwerken van (proces)stukken en opstellen van (concept)brieven en processtukken maak jij je snel eigen. Je hebt een belangrijke taak bij de voorbereiding van de processtukken die door onze advocaten worden ingediend in gerechtelijke procedures. Bij je werkzaamheden hoort ook enige administratie, waaronder de urendeclaraties en het up-to-date houden van dossiers.

Profiel kandidaat

Je bent een echte teamplayer met een hands-on mentaliteit. Je bent positief, gestructureerd en nauwkeurig, dienstverlenend en stressbestendig. Daarnaast ben je energiek en heb je een gezonde dosis humor.

Aanbieding

  • Een prettige werksfeer in een dynamische omgeving en gezellige werkomgeving;
  • Een interessante baan als spil van de organisatie voor 32-40 uur;
  • Marktconform salaris, afhankelijk van je werkervaring, maximaal € 2.500,- o.b.v. een werkweek van 40 uur.

Vereisten

  • Je beschikt minimaal over mbo+/hbo werk- en denkniveau;
  • Een afgeronde secretariële opleiding is een pre;
  • 0-3 jaar relevante werkervaring (hoeft niet als juridisch secretaresse te zijn).

Organisatie

Een onafhankelijk advocatenkantoor in Amsterdam. Het kantoor is gevestigd in een karakteristiek pand. Er werken ongeveer 30 mensen en de gemiddelde leeftijd ligt tussen de 30 en 35 jaar. De bedrijfscultuur is informeel. Er wordt iedere dag samen geluncht en er zijn leuke sociale activiteiten (kerstfeest, ski-weekend en vrijmibo's etc.)

Sollicitatie

Spreekt deze functie je aan, dan nodigen wij je uit te reageren. Wij ontvangen graag jouw motivatiebrief met daarbij je curriculum vitae (inclusief foto) in Word-format via het sollicitatieformulier. Is deze vacature niets voor jou, maar wel voor een vriend? Deel deze vacature.

Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Schoevers Professionals via telefoonnummer 035 - 750 61 45.

Trefwoorden: secretaresse, managementassistent, directiesecretaresse, assistent.

Solliciteren