Menu

Zelfstandige en oplossingsgerichte Personal Assistant (32-40 uur)

Vacaturecode: 4748

Plaats: Hoevelaken

Ben jij een gedreven Personal Assistant met een accurate werkhouding, analytisch vermogen en uitstekende communicatie vaardigheden? En werk je graag binnen een klein en gedreven team waarbij jij als spil van de organisatie fungeert? 

Functie

Als Personal Assistant ondersteun je General Manager en de Key Account Manager. Je beheert de agenda's, handelt zelfstandig het emailverkeer af, stelt correspondentie op, redigeert teksten, boekt reizen en hotels en verzorgt de archivering. Ook organiseer je diverse events en meetings, stel je notulen op, bewaak je actiepunten, maak je presentaties en bereid je afspraken voor. Daarnaast ondersteun je bij projecten, woon je meetings bij, maak je rapportages en analyses, beheer je de voorraad en onderhoud je veelvuldig contacten met klanten, relaties, leveranciers en medewerkers. 

Profiel kandidaat

Je bent een toegankelijk en betrouwbaar persoon met een accuratie en proactieve werkhouding. Je trekt werkzaamheden naar je toe, denkt graag mee en draait nergens je hand voor om. Daarbij ben je nuchter, servicegericht, ondernemend en taalvaardig. Ook heb je affiniteit met cijfers en ben je flexibel, motiverend en loyaal. Communicatief ben je zeer vaardig en je hebt een uitstekend gevoel voor verhoudingen.

Aanbieding

  • Een uitdagende en afwisselende baan met veel verantwoordelijkheden;
  • Veel ruimte om mee en vooruit te denken;
  • Een prettige en gedreven werksfeer;
  • Een uitstekend salaris, maximaal € 3.500,- op fulltime basis. 

Vereisten

  • Hbo werk- en denkniveau;
  • Minimaal vijf jaar relevante werkervaring;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en goede beheersing van de Engelse taal;
  • Kennis van de Duitse en/of Spaanse taal is een pre; 
  • Uitstekende kennis van het MS Officepakket. 

Organisatie

Een informele en gedreven organisatie in Hoevelaken. De sfeer binnen de organisatie is familiair, open en laagdrempelig. Er wordt goed samengewerkt en er is aandacht voor de medewerkers. 

Sollicitatie

Indien je geïnteresseerd bent in deze positie nodigen wij je uit te reageren. Wij ontvangen graag jouw motivatiebrief met daarbij je curriculum vitae in Word-format via het sollicitatieformulier. 

Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Schoevers Professionals op: 035 - 750 61 45.

Trefwoorden: directiesecretaresse, Personal Assitant, managementassistent, officemanager.

Solliciteren