Menu

Secretaresse voor een toonaangevend juridisch kantoor (32-40 uur)

Vacaturecode: 4595

Plaats: Amsterdam

Ben je op zoek naar een veelzijdige functie met een breed takenpakket en een goede sfeer? 

Functie

In deze functie ondersteun je diverse praktijkgroepen. Je vervult een zeer divers takenpakket, geen dag is hetzelfde. Je bent inhoudelijk betrokken en je kunt taken naar je toe trekken. Je komt te werken in een jong en vlot team waarbinnen je snel moet kunnen schakelen en veel verschillende ballen tegelijk in de lucht moet kunnen houden. De werkzaamheden bestaan uit het aanmaken en bijhouden van dossiers, verzorgen van de correspondentie, bewaken en controleren van processen, dossiers beheren en veelvuldig contact onderhouden met cliënten en relaties. Agendabeheer, boeken van vluchten en hotels en het bijhouden van e-mails behoren ook tot je takenpakket.

Profiel kandidaat

Je bent proactief, accuraat, flexibiel en stressbestendig. Daarnaast ben je een teamplayer en kun je schakelen tussen verschillende werkzaamheden. Ook kun je goed overzicht houden, prioriteiten stellen en structuur aanbrengen.

Aanbieding

  • Afwisselende functie binnen een interessant bedrijf met de mogelijkheid je verder te ontwikkelen o.a. door middel van opleidingen/cursussen;
  • Uitstekende arbeidsvoorwaardenpakket (o.a. een fietsplan, collectieve verzekering, yoga, goede koffie, korting op een sportschool etc. );
  • Een gezonde work-life balance;
  • Mogelijkheden tot zelfontplooiing.

Vereisten

  • Hbo werk- en denkniveau;
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift en de Engelse taal goed;
  • Je bent een kei in het Microsoft Office pakket, daarnaast maak je je nieuwe computersystemen snel eigen.Organisatie

De organisatie is een toonaangevende zakelijke dienstverlener met meerdere vestigingen in binnen- en buitenland.

Sollicitatie

Spreekt deze functie je aan, dan nodigen wij je uit te reageren. Wij ontvangen graag jouw motivatiebrief met daarbij je curriculum vitae (inclusief foto) in Word-format via het sollicitatieformulier. Is deze vacature niets voor jou, maar wel voor een vriend? Deel deze vacature.

Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Schoevers Baanbemiddeling via telefoonnummer 035-7506145.

Trefwoorden: Schoevers, secretaresse, managementassistent, team secretaresse, office assistant, officemanager.

Solliciteren