Menu

Officemanager met breed takenpakket binnen een jonge en groeiende organisatie (40 uur)

Vacaturecode: 4749

Plaats: Tilburg

Ben jij van nature een ondersteuner in hart en nieren en een verbinder op de werkvloer? En vind jij het prettig dat elke dag ander is, je veel vrijheid krijgt binnen je functie en je de ruimte krijgt om te leren en je door te ontwikkelen? Wellicht past deze officemanagement functie dan heel goed bij jou! 

Functie

Je bent een spin in het web en zal samen met de huidige officemanager verantwoordelijk worden voor het reilen en zeilen van de organisatie. Waar je aan kan denken? Dat zijn werkzaamheden als: agendabeheer van directeur en partners, het voorbereiden en organiseren van trainingen, opmaak van trainingsmaterialen en huisstijl, diverse HRM werkzaamheden, administratie, voorraadbeheer en het aanmelden van reparaties indien dat nodig is. Daarnaast organiseer je teambijeenkomsten en strategiesessies. Je zorgt ervoor dat op kantoor alles op rolletjes verloopt en bent daarmee de schakel tussen het kantoor en de buitendienst medewerkers. Ook ontferm jij je over de trainees en zal je op het gebied van officemanagement leiding aan ze geven. Kortom: geen ruimte om je te vervelen. 

Profiel kandidaat

Je bent zowel een warm als pittig persoon: je bent erg zorgzaam, maar kan ook heel goed je grenzen aangeven indien dat nodig is. Daarnaast ben je een teamplayer en kan jij mensen binnen een organisatie met elkaar verbinden. Daarentegen ben jij wel zelfstandig: zo nu en dan alleen op kantoor zijn vind je niet erg en je bent proactief in het oppakken van taken. Ook werk je secuur, ben je ambitieus en hou je van een grapje op zijn tijd.

Aanbieding

 • Een uitdagende functie met ruimte voor ontwikkeling en doorgroei;
 • Een fijne en warme werkplek binnen een organisatie die aandacht heeft voor jou als persoon; 
 • Niet geheel onbelangrijk: gezellige borrels en uitjes met leuke collega's; 
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Een marktconform salaris gebaseerd op werkervaring en opleiding met een maximum salaris van € 3.000,- bruto per maand o.b.v. 40 uur.
 • Vereisten

 • Je beschikt over hbo werk- en denkniveau;
 • Je bent 40 uur per week beschikbaar;
 • Je bent proactief en werkt secuur;
 • Je bent minimaal 2 jaar werkzaam en maximaal 10 jaar binnen een management ondersteunende functie;
 • Jouw Nederlandse taalvaardigheden zijn uitstekend, zowel mondeling als in schrift;
 • Het MS Office pakket beheers jij goed en andere programma's maak jij je snel eigen.
 • Organisatie

  De organisatie legt de focus op het geven van cursussen en trainingen aan diverse organisaties volgens een methodiek waar zij met veel passie in geloven. En dat met succes. Branches waarin zij actief zijn is de zorg, het onderwijs en woningcorporaties. Niet alleen verlenen zij een mooie (en waardevolle) dienstverlening, het werken binnen deze organisatie is dankzij de persoonlijke aandacht en de moderne manier van werken erg prettig. Zo krijg je de ruimte om jezelf te ontwikkelen en om met energieke collega's mee te bouwen aan de organisatie. Je hebt een grote mate van autonomie in je werk en je krijgt de mogelijkheden om met eigen initiatieven aan de slag te gaan. De organisatie is plat ingericht en er is sprake van een informele sfeer. Het deelnemen aan borrels en gezamenlijke uitjes wordt erg gewaardeerd! 

  Sollicitatie

  Spreekt deze functie je aan, dan nodigen we je uit te reageren. Wij ontvangen graag jouw motivatiebrief met daarbij een curriculum vitae (inclusief foto) in Word-format via het sollicitatieformulier.

  Informatie

  Voor meer informatie kun je contact opnemen met Schoevers Baanbemiddeling via telefoonnummer 035 - 750 61 45.

  Trefwoorden: ondersteuner, secretaresse, management assistant, officemanager, fulltime.

  Solliciteren