Menu

Veelzijdige en leergierige junior secretaresse voor informele en groeiende organisatie (32 uur)

Vacaturecode: 4736

Plaats: Arnhem

Binnen het management ondersteunende vak ben jij breed inzetbaar: je weet als geen ander hoe jij een bezoeker hartelijk verwelkomd, bent graag de 'regeltante' op facilitair gebied en bent administratief onderlegd. Herken jij je hierin? Lees dan vooral verder..

Functie

Een teamplayer zijn is belangrijk binnen jouw functie. Niet alleen ben jij het eerste aanspreekpunt voor cliënten en collega's, maar kom je ook de huidige secretaresse te ondersteunen in haar werkzaamheden. Jij bent de ogen en oren van de organisatie en bent verantwoordelijk voor het 'reilen en zeilen' in het algemeen. Dat houdt in dat je een visitekaartje bent voor de organisatie en cliënten een warm en hartelijk welkom heet bij binnenkomst. 

Ook telefonisch ben je het aanspreekpunt en blijf je altijd correct en klantgericht. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor diverse facilitaire taken, zoals het uitruimen van de vaatwasser, het schoonhouden van de koffie automaat en zorg je voor een nette uitstraling van het pand. Daarnaast pak je diverse administratieve taken op, zoals het verwerken en compleet maken van dossiers in het CRM-systeem, het opmaken van stukken, het bijhouden van acties en deadlines en zorg je ervoor dat de post iedere dag op tijd wordt weggebracht. Je vindt het leuk om te leren en hierdoor mag je steeds meer taken naar je toetrekken. 

Profiel kandidaat

In woorden als 'teamplayer' en 'bezig bijtje' herken jij jezelf als geen ander. De mensen om jou heen beschrijven jou als een open en toegankelijk persoon en vinden het fijn om tijd met jou door te brengen. Binnen jouw functie trek jij werkzaamheden naar je toe, durf jij initiatief te nemen en vind je het leuk om nieuwe dingen te leren.

Aanbieding

 • Een leerzame functie binnen een informele, maar professionele organisatie waarin je de ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen;
 • Een parkeerplek bij de organisatie;
 • Een contract voor in eerste instantie 6 á 7 maanden (ter vervanging van zwangerschapsverlof), met de mogelijkheid tot uitbreiding. Uitbreiding van het contract is mogelijk indien je goed functioneert en als het bedrijf voldoende groeit;
 • Een marktconform salaris afhankelijk van je opleiding en werkervaring van ongeveer € 2.500,- bruto per maand o.b.v. 40 uur;
 • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder reiskostenvergoeding en een pensioenregeling.

Vereisten

 • Je bent in het bezit van een Schoevers opleiding op mbo niveau;
 • Je hebt 0 - 2 jaar werkervaring in een dienstverlenende functie;
 • Je bent 36 tot 40 uur per week beschikbaar;
 • Je beschikt over een uitstekende kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift (je spreekt ABN);
 • Je bent erg handig met het MS Office pakket;
 • Je bent op korte termijn beschikbaar.

Organisatie

De organisatie betreft een klein accountancy kantoor in Arnhem waar men waarde hecht aan persoonlijke aandacht en informeel met elkaar omgaan. Zij zijn gevestigd in een vooroorlogs en prachtig pand wat goed bereikbaar is met zowel de auto als met het openbaar vervoer. De organisatie is sterk groeiende en ze zoeken iemand die wil meegroeien met de organisatie. Er worden regelmatig leuke activiteiten georganiseerd en je mag hier ook in meedenken. Hard werken gaat gepaard met veel humor. 

Sollicitatie

Wees er snel bij als als je geïnteresseerd bent in deze functie. Je kan namelijk reageren op deze vacature tot en met vrijdag 28 februari en daarna wordt de vacature gesloten. Bij interesse ontvangen wij graag jouw motivatiebrief met daarbij een curriculum vitae (inclusief foto) in Word-format via het sollicitatieformulier.

Informatie

Wil jij meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Amber van Slooten via telefoonnummer: 035-7506145. 


Trefwoorden: Receptioniste, office assistant, junior, management assistente, secretaresse, administratief medewerker, Schoevers

Solliciteren