Menu

Gedreven en professionele managementassistent voor sociaal en gezellig team (32-40 uur)

Vacaturecode: 4691

Plaats: Amsterdam

Ben jij een gedreven en opgewekte managementassistent met een professionele en representatieve uitstraling?

Functie

Als managementassistent ondersteun je de partner. Je beheert de complexe agenda en bereidt de afspraken zorgvuldig voor. Ook handel je al het inkomende e-mail- en telefoonverkeer af. Je verzorgt correspondentie, stelt proposals op en redigeert teksten. Daarnaast bewaak je de huisstijl, maak je documenten op en organiseer je meetings en events. Je fungeert als in-en extern aanspreekpunt en onderhoudt diverse contacten. 

Profiel kandidaat

Je bent een gedreven, stabiele en positief ingestelde managementondersteuner met een representatieve uitstraling. Je legt gemakkelijk contact op diverse niveaus en je gaat professioneel en proactief te werk. Daarnaast ben je zelfstandig, gepast assertief en integer.

Aanbieding

  • Een afwisselende baan binnen een gezellig en gedreven team;
  • Een uitstekend salaris, maximaal € 3.500,- bruto per maand o.b.v. een 40-urige werkweek;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden. 

Vereisten

  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring;
  • Hbo werk- en denkniveau;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Goede kennis van het MS Officepakket. 

Organisatie

Een informele, professionele en gedreven organisatie met een dienstverlening op niveau, waar veel aandacht is voor de medewerkers. Er wordt hard gewerkt, maar er is zeker ruimte voor humor en gezelligheid. Er wordt prettig samengewerkt en er heerst echt een teamgevoel. 

Sollicitatie

Spreekt deze functie je aan, dan nodigen wij je uit te reageren. Wij ontvangen graag jouw motivatiebrief met daarbij je curriculum vitae (inclusief foto) in Word-format via het sollicitatieformulier. Is deze vacature niets voor jou, maar wel voor een vriend? Deel deze vacature.

Informatie

Indien je geïnteresseerd bent in deze positie, nodigen wij je uit te reageren. Wij ontvangen graag jouw motivatiebrief met daarbij je curriculum vitae in Word-format via het sollicitatieformulier.

Solliciteren