Enthousiaste office assistant voor entertainmentbranche (32-40 uu)

Vacaturecode: 4686

Plaats: Amsterdam

Op zoek naar een uitdagende baan als receptioniste/secretaresse/office assistant/gastvrouw in de entertainmentbranche? Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een leuk en enthousiast administratief wonder die van afwisseling houdt en meerdere balletjes tegelijk in de lucht kan houden. 


Functie

Je ondersteunt de collega’s van de organisatie in de breedste zin van het woord. Jouw takenpakket is erg veelzijdig en je verveelt je geen moment. Je taken bestaan uit: contracten maken, office management taken, facilitaire zaken, (inter)nationale telefoongesprekken afhandelen, ontvangst van klanten/relaties, het samenstellen van dossiers en het optreden als gastvrouw. Tevens verricht je diverse administratieve werkzaamheden voor alle collega's van de organisatie, je houdt overzicht en zorgt ervoor dat de administratie up to date is. Het is een functie waarin meedenken en vooruitdenken wordt gewaardeerd.   

Profiel kandidaat

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een representatieve, enthousiaste, servicegerichte en zelfstandig werkende office assistant. Je bent een ster in plannen en het werken met veel deadlines. Je neemt verantwoordelijkheid en ziet het werk liggen. Samenwerking en collegialiteit staan bij de opdrachtgever voorop en zijn voor jou een vanzelfsprekendheid. Wij zijn op zoek naar een office assistant die werk uit handen neemt en initiatief toont. Ben jij iemand die sterk in de schoenen staat en discreet en secuur kan omgaan met vertrouwelijke informatie? Onze opdrachtgever zoekt een nieuwe collega die vooruitdenkt, flexibel ingesteld is en structuur kan brengen in een dynamische wereld.

Aanbieding

  • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Fulltime dienstverband van 40 uur per week 32-36 uur is bespreekbaar;
  • Het salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring.Vereisten

  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Goede kennis van het Microsoft Office pakket;
  • Afgeronde secretariële hbo-opleiding, bij voorkeur Schoevers;
  • Minimaal twee jaar werkervaring in een soortgelijke functie.

Organisatie

Een dynamische organisatie met meerdere vestigingen in het buitenland. De organisatie zorgt voor vertier in de muziek industrie. Deze industrie is groeiende en de betreffende organisatie groeit lekker mee.  

Sollicitatie

Wil je werken binnen een organisatie met naam en ben jij die organisator en regelaar die Spreekt deze functie je aan, dan nodigen wij je uit te reageren. Wij ontvangen graag jouw motivatiebrief met daarbij je curriculum vitae (inclusief foto) in Word-format via het sollicitatieformulier. Is deze vacature niets voor jou, maar wel voor een vriend? Deel deze vacature.

Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Schoevers Professionals op: 035 - 750 61 45.

Solliciteren