Assistant voor groot advocatenkantoor in Amsterdam (32-40 uur)

Vacaturecode: 4639

Plaats: Amsterdam

Voor onze opdrachtgever, een informeel en internationaal advocatenkantoor, zijn wij op zoek naar een (juridisch) assistant met zeer goede kennis van de Engelse taal.

Functie

Alle voorkomende secretariële werkzaamheden pak jij op. Je verzorgt de correspondentie op een correcte wijze, legaliseert documenten en bereidt presentaties voor. Uiteraard help je bij de voorbereiding van wetsvoorstellen en verzorg je de administratieve afhandeling. Je beheert de agenda, e-mail en coördineert alles wat er komt kijken bij het regelen van meetings, conference calls en reizen. Klanten en bezoekers worden door jou op een zeer representatieve en professionele wijze ontvangen. 

Profiel kandidaat

Je bent proactief, servicegericht en communicatief vaardig. Je werkt accuraat en bent goed in het stellen van prioriteiten.

Aanbieding

  • Een uitdagende en verantwoordelijke baan voor 32 - 40 uur;
  • Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en bedraagt maximaal € 2.500,- bruto per maand o.b.v. 40 uur (op termijn is groei in salaris mogelijk).

Vereisten

  • Je hebt een Schoevers secretariële opleiding gevolgd;
  • Je kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift is zeer goed;
  • Goede beheersing van het MS office pakket.

Organisatie

Een informeel en internationaal advocatenkantoor in Amsterdam.

Sollicitatie

Indien je geïnteresseerd bent in deze positie nodigen wij je uit te reageren. Wij ontvangen graag jouw motivatiebrief met daarbij je curriculum vitae in Word-format via het sollicitatieformulier.

Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Schoevers Professionals via telefoonnummer 035 - 750 61 45.

Solliciteren