Spontane en accurate secretaresse voor informele organisatie in de juridische dienstverlening (40 uur)

Vacaturecode: 4638

Plaats: Amsterdam

Werk jij accuraat en ben je goed in iemand tot in de puntjes te ondersteunen? Ben je daarnaast vingervlug en heb je een goede dosis spontaniteit?

Functie

In deze functie ontzorg je de directeur met diverse werkzaamheden, o.a. het uitwerken van stukken en het attenderen op afspraken. Daarnaast werk je e-mails uit, zorg je dat gegevens up-to-date blijven en behandel je diverse dossiers, je ontvangt bezoekers en je bent vraagbaak van de organisatie. Je draagt zorg voor de eerste lijn telefoontjes en verder komen er diverse werkzaamheden voorbij.

Profiel kandidaat

Jij bent dienstverlenend, communicatief vaardig en spontaan. Je bent het visitekaartje van de organisatie. Bij jou zit ontzorgen in je aard en je bent flexibel en zelfstandig. Je bent proactief en staat stevig in je schoenen. Tekstueel ben je sterk en je stelt je open en leergierig op.

Aanbieding

  • Een functie voor 40 uur per week binnen een informeel en gezellig team;
  • Een marktconform salaris, afhankelijk van ervaring, maximaal € 2.800,- bruto per maand o.b.v. 40 uur.

Vereisten

  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en basiskennis Engelse taal;
  • Goede kennis van het MS Office pakket;
  • Een afgeronde secretariële opleiding, bij voorkeur Schoevers.

Organisatie

Binnen deze kleine organisatie werkt een hecht team om elke dag beter te worden. De sfeer is informeel en laagdrempelig. Men werkt hard maar er is zeker ruimte voor humor. Een paar keer per jaar worden er leuke uitjes geregeld. De organisatie is gevestigd in een prachtig pand in de binnenstad van Amsterdam.

Sollicitatie

Spreekt deze functie je aan, dan nodigen we je uit te reageren. Wij ontvangen graag jouw motivatiebrief met daarbij een curriculum vitae (inclusief foto) in Word-format via het sollicitatieformulier.

Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Schoevers Professionals via telefoonnummer 035-7506145.

Trefwoorden: secretaresse, office assistant, officemanager, assistent.

Solliciteren