Energieke en gastvrije office assistant (16-24 uur)

Vacaturecode: 4429

Plaats: Zeist

Run jij als een echte gastvrouw het kantoor en regel je daarbij graag ook alle secretariële zaken en heb je enige affiniteit met juridische processen?

Functie

Samen met de andere office assistant regel je alle dagelijkse activiteiten op kantoor en zorg je ervoor dat alles op rolletjes loopt. Je ontvangt de gasten, biedt ze drinken aan en doet dit tijdens meetings nogmaals. Jij bent eindverantwoordelijk voor het opgeruimd houden van de kantoren en hierin helpen je collega's waar mogelijk uiteraard mee en je bent tevens de facilitair beheerder van het pand. Je beheert de agenda's van meerdere managers, organiseert bijeenkomsten en handelt al het algemene telefoon- en e-mailverkeer af. Correspondentie, digitaal archiveren en projectmanagement behoren ook tot de werkzaamheden en je kunt nog veel andere extra taken naar je toe trekken. Daarnaast ondersteun je met het opstellen van juridische documenten en aktes.

Profiel kandidaat

Je bent een echte gastvrouw en werkt zelfstandig en proactief. Je hebt een groot organiserend vermogen en kunt prima prioriteiten stellen. Je werkt accuraat, bent resultaatgericht en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden.

Aanbieding

  • Een interessante baan als spil van de organisatie;
  • Prettige werksfeer in een dynamische omgeving;
  • Zeer representatieve werkplek en een rol die je verder eigen mag maken met veel ruimte voor initiatief.  

Vereisten

  • Afgeronde Schoevers opleiding;
  • Je bent in ieder geval op donderdag en vrijdag beschikbaar;
  • uitstekende beheersing van de Nederlandse en goede beheersing van de Engelse taal (Duits is een pre);
  • Uitstekende beheersing van het MS Officepakket.

Organisatie

Deze kleine organisatie in de zakelijke dienstverlening is gevestigd in een prachtig pand in Zeist en heeft zo'n 30 medewerkers waaronder ook een kantoor in Duitsland.

Sollicitatie

Spreekt deze functie je aan, dan nodigen we je uit te reageren. Wij ontvangen graag jouw motivatiebrief met daarbij een curriculum vitae (inclusief foto) in Word-format via het sollicitatieformulier.

Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Schoevers Professionals via telefoonnummer 035-7506145.

Trefwoorden: secretaresse, office assistant, officemanager, assistent.

Solliciteren