Veelzijdige en enthousiaste Office Assistant met gevoel voor relatiebeheer (36-40 uur)

Vacaturecode: 4634

Plaats: Apeldoorn

Ben jij een duizendpoot die graag samen met een team verantwoordelijk is voor het 'reilen en zeilen'  van de organisatie? En ben jij daarnaast secuur, communicatief vaardig en vind jij het leuk om een schakel te zijn tussen de organisatie en de klant? 

Functie

Als Office Assistant ben jij de spil van de organisatie en vervul je een breed takenpakket. Binnen een gezellig, maar hard werkend team ben je verantwoordelijk voor werkzaamheden als het ontvangen van bezoekers, telefoonbehandeling, archiveren en e-mailafhandeling. Omdat je valt onder vleugels van de Sales Manager zal je tevens ondersteunende werkzaamheden uitvoeren als het verwerken van orders, het opstellen van offertes, het verwerken van gegevens en beheer je het relatiesysteem. Als Office Assistant binnen deze organisatie ben jij de schakel tussen de organisatie en de klant. Zodoende heb je veel contact met leveranciers en zorg je ervoor dat hun orders juist doorgevoerd worden. Als relatiebeheerder vraag jij of alles naar tevredenheid verloopt en heb je een adviserende rol.


Profiel kandidaat

Je bent een energieke en gedreven Office Assistant met hart voor het vak. Je werkt secuur, bent communicatief vaardig en hebt graag contact met klanten. Daarnaast ben je representatief, heb je een proactieve houding en ben je servicegericht.

Aanbieding

  • Een functie voor 36 tot 40 uur per week binnen een informeel en gezellig team;
  • Doorgroeimogelijkheden;
  • Een marktconform salaris, afhankelijk van ervaring, maximaal € 3.000,- bruto per maand o.b.v. 40 uur.

Vereisten

  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Beheersing van de Duitse taal is een pre;
  • Goede kennis van het MS Office pakket;
  • Een hbo-opleiding, bij voorkeur Schoevers;
  • 0-5 jaar relevante werkervaring.

Organisatie

De organisatie beweegt zich binnen de technische branche en is gevestigd in Apeldoorn. De cultuur intern is laagdrempelig, toegankelijk en persoonlijk. Naast hard werken, is er ook ruimte voor humor en contact met collega's. 

Sollicitatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Schoevers Baanbemiddeling via telefoonnummer 035-750 61 45.

Informatie

Spreekt deze functie je aan? Dan nodigen wij je uit te reageren. Wij ontvangen graag jouw motivatiebrief met daarbij je curriculum vitae in Word-format via het sollicitatieformulier.

 

Trefwoorden: managementassistent, secretaresse, directiesecretaresse, office assistant, administratief.

Solliciteren