Managementassistent met office taken voor een startup organisatie in Amsterdam (32-40 uur)

Vacaturecode: 4633

Plaats: Amsterdam

Lijkt het jou leuk om bij een startup organisatie te werken en bij jij een kei in organiseren en structuur aanbrengen? 

Functie

Als managementassistent heb je een divers takenpakket. Je bent o.a. verantwoordelijk voor het beheren van de agenda van de general manager en de 3 MT leden, organiseren van vergaderingen, notuleren, coördineren van facturen, boodschappen doen voor de lunch, bestellen van kantoorartikelen en je bent het visitekaartje van de organisatie. Ook mag jij HR taken oppakken, zoals het opstellen van contracten, accounts aanmaken en mutaties doorvoeren. In oktober vindt er een verhuizing plaats naar een nieuw pand waarin jij een belangrijke bijdrage mag leveren. Oftewel, een veelzijdige functie waarin je veel taken mag oppakken. 

Profiel kandidaat

Je vindt een fijne werkomgeving belangrijk en je houdt van gezelligheid. Je bent een echt organisatietalent en vindt het leuk om orde en structuur aan te brengen. Verder sta je stevig in je schoenen en communicatief zeer vaardig. Je ziet werk liggen en handelt proactief.

Aanbieding

  • Een uitdagende functie bij een startup organisatie;
  • Leuke en gezellige collega's en een goede werksfeer;
  • Een zeer ambitieus en snelgroeiend team;
  • Het salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring en bedraagt maximaal €3.800,- bruto op fulltime basis.

Vereisten

  • Je hebt (bij voorkeur) een Schoevers opleiding gevolgd;
  • Je kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift is uitstekend;
  • Het MS Officepakket kent voor jou geen geheimen; 
  • Je bent bij voorkeur op korte termijn beschikbaar. 

Organisatie

Deze startup in de gezondheidszorg is een leuke, jonge en hippe organisatie. In een korte tijd is de organisatie gegroeid van 3 naar 35 medewerkers en ze hebben als doel nog meer te gaan groeien. Op kantoor heerst er een informele, laagdrempelige en prettige sfeer. Je voelt een echt teamgevoel en naast het harde werken wordt er ook veel gelachen.

Sollicitatie

Spreekt deze functie je aan, dan nodigen wij je uit te reageren. Wij ontvangen graag jouw motivatiebrief met daarbij je curriculum vitae (inclusief foto) in Word-format via het sollicitatieformulier. Is deze vacature niets voor jou, maar wel voor een vriend? Deel deze vacature.

Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Schoevers Baanbemiddeling via telefoonnummer 035 - 750 61 45.

Solliciteren