Solliciteren

Motivatie & Bron

(max 4000 karakters)

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Huisadres

Secretaresse voor een informele organisatie (24-40 uur)

Vacaturecode: 4629

Plaats: Nieuwegein

Heb jij altijd al willen werken binnen een hechte organisatie, waar mensen trots zijn op het product en ben jij echt een aanpakker? 

Functie

In deze functie werk je op het secretariaat van de organisatie en ben je de vraagbaak voor de gehele organisatie. Het is een brede rol en geen dag is hetzelfde. Je werkzaamheden bestaan o.a. uit het verzorgen van correspondentie, mailings naar klanten voorbereiden, opstellen van documenten, up-to-date houden van het crm-systeem, bijhouden zaalreserveringen, ruimtes klaarzetten voor vergaderingen, assistentie van evenementen, boeken van reizen en hotelovernachtingen, het opmaken en redigeren van teksten en PowerPoint presentaties, bestellen van relatiegeschenken, drukwerk en kantoorartikelen, meedenken bij kleine ICT problemen (zoals het opnieuw opstarten van een telefoon of het vervangen van een toner), vervangen van gastvrouw en receptie (incidenteel). Daarnaast ondersteun je je collega's met diverse taken.

Profiel kandidaat

Je bent proactief, leergierig, werkt accuraat en je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent communicatief vaardig, open en spontaan. Je kunt goed je grenzen aangeven en je bent gezond nieuwsgierig. Daarnaast ben je dienstverlenend en denk je graag mee met de organisatie.

Aanbieding

  • Een verantwoordelijke functie voor 24-40 uur per week binnen een dynamische organisatie;
  • Veel ruimte om jezelf te ontwikkelen;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een uitgebreide lunch op kosten van de zaak; Een marktconform salaris, afhankelijk van leeftijd en ervaring, maximaal € 3.100,- bruto per maand o.b.v. een 40-urige werkweek;
  • Een leuke werkplek met gezellige collega's.

Vereisten

  • Je hebt een afgeronde relevantie opleiding, bij voorkeur Schoevers;
  • Je hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Goede kennis van het MS Officepakket.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een technische organisatie, het is een middelgrote organisatie en er heerst een fijne werksfeer. Er is een open cultuur en er wordt hard gewerkt maar er wordt ook gelachen.

Sollicitatie

Indien je geïnteresseerd bent in deze positie nodigen wij je uit te reageren. Wij ontvangen graag jouw motivatiebrief met daarbij je curriculum vitae in Word-format via het sollicitatieformulier.

Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Schoevers Professionals via telefoonnummer 035-7506145.

Solliciteren