Interim secretaresse voor gedreven kantoor (32-40 uur)

Vacaturecode: 4624

Plaats: Amsterdam

Ben je op zoek naar een veelzijdige functie met een breed takenpakket en een goede sfeer? En ben je vanaf half september 2019 tot februari 2020 beschikbaar voor deze leuke opdracht? 

Functie

In deze functie ondersteun je een aantal managers en een partner. Je vervult een breed takenpakket, waardoor geen enkele dag hetzelfde is. Je komt te werken in een jong en vlot team waarbinnen je snel moet kunnen schakelen en veel verschillende ballen tegelijk in de lucht moet kunnen houden. De sfeer is open en informeel. De werkzaamheden bestaan uit het aanmaken en bijhouden van dossiers, telefonisch contact met interne- en externe cliënten, correspondentie in het Nederlands en Engels, ondersteunen van het declaratieproces, verzorgen van de lay-out van diverse documenten, cliëntgegevens bijhouden, archiveren van dossiers, agendabeheer en boeken van vergaderruimtes voor besprekingen, boeken van vluchten en hotels en presentaties maken. Kortom: een veelzijdige functie!

Profiel kandidaat

Je bent proactief, accuraat, flexibiel en stressbestendig. Daarnaast ben je een teamplayer en kun je schakelen tussen verschillende werkzaamheden. Ook kun je goed overzicht houden, prioriteiten stellen en structuur aanbrengen.

Aanbieding

  • Afwisselende functie binnen een interessant bedrijf met de mogelijkheid je verder te ontwikkelen o.a. door middel van opleidingen/cursussen;
  • Een gezonde work-life balance;
  • Je ontvangt een uitstekend salaris, afhankelijk van leeftijd en ervaring met een maximum van € 3.200,- bruto per maand o.b.v. 40 uur;

Vereisten

  • Hbo werk en denkniveau;
  • Je bent beschikbaar vanaf half september 2019 tot eind februari 2020; 
  • 2-5 jaar werkervaring in soortgelijke functie;
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift en de Engelse taal goed;
  • Je bent een kei in het Microsoft Office pakket, daarnaast maak je je nieuwe computersystemen snel eigen.Organisatie

De organisatie is een toonaangevende zakelijke dienstverlener met meerdere vestigingen in binnen- en buitenland.

Sollicitatie

Spreekt deze functie je aan, dan nodigen wij je uit te reageren. Wij ontvangen graag jouw motivatiebrief met daarbij je curriculum vitae (inclusief foto) in Word-format via het sollicitatieformulier. Is deze vacature niets voor jou, maar wel voor een vriend? Deel deze vacature.

Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Schoevers Baanbemiddeling via telefoonnummer 035-7506145.

Trefwoorden: Schoevers, secretaresse, managementassistent, team secretaresse, office assistant, officemanager.

Solliciteren