Organisatietalent gezocht voor een internationale organisatie in Rotterdam (40 uur)

Vacaturecode: 4575

Plaats: Rotterdam

Werk je graag bij een internationale organisatie en is plannen en organiseren jouw tweede natuur? Ben je daarnaast flexibel en kun je goed structuur aanbrengen in je werk?

Functie

In deze functie ondersteun je het management. Je taken bestaan uit: agendabeheer, correspondentie, organiseren van vergaderingen, lunches en evenementen en het ontvangen van gasten. Je bent verantwoordelijk voor het up-to-date houden van de website, ondersteuning van afdeling HR en het beantwoorden van de eerstelijns telefoon. Daarnaast boek je reizen, archiveer je stukken en ook een stukje administratie is onderdeel van jouw takenpakket. Je zorgt voor een nette uitstraling van het pand en zorgt dat de kantoorvoorraad op orde blijft. Kortom een veelzijdig takenpakket!

Profiel kandidaat

Je bent collegiaal, hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en bent enthousiast. Je bent zelfstandig en leergierig. Daarnaast ben je communicatief vaardig, werk je accuraat en ben je een ster in plannen en organiseren. Ook kun je snel schakelen en hebt organisatietalent.

Aanbieding

 • Leuke baan binnen een dynamische en internationale organisatie;
 • Een functie voor 40 uur; 
 • Een marktconform salaris, afhankelijk van leeftijd en ervaring met een maximum van € 2.400,- per maand op fulltime basis.
 • Vereisten

 • Een afgeronde relevante opleiding, bij voorkeur Schoevers;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Ervaring met het MS Officepakket;
 • 0-3 jaar relevante werkervaring.
 • Organisatie

  Onze opdrachtgever is een internationale organisatie in Rotterdam. De sfeer is laagdrempelig en prettig. Binnen de organisatie is er ruimte om jezelf verder te ontwikkelen.

  Sollicitatie

  Spreekt deze functie je aan, dan nodigen wij je uit te reageren. Wij ontvangen graag jouw motivatiebrief met daarbij je curriculum vitae (inclusief foto) in Word-format via het sollicitatieformulier. Is deze vacature niets voor jou, maar wel voor een vriend? Deel deze vacature.

  Informatie

  Voor meer informatie kun je contact opnemen met Schoevers Professionals op: 035 - 750 61 45.

  Trefwoorden: officeassistant, secretaresse, front office, managementassistent

  Solliciteren