Officemanager (tijdelijk) voor een informele en betrokken organisatie (24 uur)

Vacaturecode: 4622

Plaats: Katwijk

Ben jij gedreven en beschik jij over een hands-on mentaliteit? Ben jij op zoek naar een fijne werkomgeving waarbij deze karaktereigenschappen passen? 

Functie

Als officemanager ben jij verantwoordelijk voor alle inkomende en uitgaande communicatie per telefoon, mail en post. Je bent het eerste aanspreekpunt van de organisatie en daarmee ook het visitekaartje. Je geeft gasten een warm welkom en zorgt ervoor dat dit strookt met de verzorging van het pand. Tevens verzorg jij bij binnenkomst een kopje koffie voor de directie. Het beheren van de kantoorvoorraad, interne communicatie, organiseren van vergaderingen en reserveren van ruimtes met benodigdheden behoren tot jouw takenpakket. Daarnaast stuur je het schoonmaakteam aan.

Profiel kandidaat

Je pakt alles op, bent flexibel en beschikt over een groot aanpassingsvermogen. Je bent dienstverlenend, proactief en oplossingsgericht. Daarnaast vind je het leuk om mee te denken om de organisatie naar een hoger level te brengen. Je bent representatief, positief en beschikt over een flinke dosis energie!

Aanbieding

  • Een zelfstandige en verantwoordelijke baan voor 24 uur per week (flexibel in te delen);
  • Parkeergelegenheid voor de deur;
  • Een marktconform salaris op basis van leeftijd en ervaring.

 

Vereisten

  • Je beschikt over hbo werk- en denkniveau;
  • Je hebt relevante werkervaring;
  • Jouw Nederlandse taalvaardigheden zijn uitstekend, jouw Engels is goed en Duits is een pre;
  • Het MS Office pakket beheers jij goed en andere programma's maak jij je snel eigen.

Organisatie

De organisatie is van oorsprong een familiebedrijf en bij deze commerciële organisatie staat gezondheid centraal. Ze zijn inmiddels uitgegroeid naar 45 medewerkers en nog steeds groeiende. Het bedrijf zet zich in voor het behouden van een gezellig en hecht team. Zo worden er regelmatig teamuitjes georganiseerd en iedere vrijdagmiddag vindt er een borrel plaats. Daarnaast lunchen collega's gezamenlijk met elkaar. Humor wordt zeer gewaardeerd door deze organisatie net als hard werken. Er heerst een open sfeer en zelfstandigheid en verantwoordelijkheid zijn belangrijke waarden. 

Wegens interne verschuivingen en het opnieuw inrichten van functies is de opdrachtgever op zoek naar een tijdelijke officemanager.

Sollicitatie

Spreekt deze functie je aan, dan nodigen we je uit te reageren. Wij ontvangen graag jouw motivatiebrief met daarbij een curriculum vitae (inclusief foto) in Word-format via het sollicitatieformulier.

Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Schoevers Baanbemiddeling via telefoonnummer 035 - 750 61 45.

Trefwoorden: office assistant, officemanager, secretaresse, fulltime.

Solliciteren