Officemanager met PA taken (32-40 uur)

Vacaturecode: 4585

Plaats: Amersfoort

Ben jij een echte aanpakker, beschik jij over het vermogen om vijf stappen vooruit te denken en ben je graag onmisbaar binnen de organisatie?

Functie

Binnen deze functie ben je echt de spil van de organisatie. Je bent het aanspreekpunt voor jouw collega's en ondersteunt naast jouw collega's ook de directie. Bij je dagelijkse werkzaamheden behoren het beantwoorden van de telefoon en e-mail, agendabeheer van de directieleden en collega's, teksten redigeren, offertes voorbereiden en facilitaire zaken. Zo zorg jij er ook voor dat de vergaderruimtes klaar zijn voor gebruik, ontvang je bezoekers op een vriendelijke wijze en fungeer je als sparringpartner voor de directie. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het klaarzetten van de lunch en het netjes houden van kantoor. Kortom: een hele brede functie waar geen dag hetzelfde is.

Profiel kandidaat

Je bent proactief, dienstverlenend en leergierig. Daarnaast werk je secuur, stel je prioriteiten en ben je een vriendelijk en toegankelijk persoon.

Aanbieding

 • Een verantwoordelijke en zelfstandige functie;
 • Ruimte om veel taken op te pakken;
 • Een salaris tot €2.600,- bruto per maand o.b.v. 40 uur.
 • Vereisten

 • Hbo werk- en denkniveau en bij voorkeur een afgeronde Schoevers opleiding;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en goede beheersing van de Engelse taal;
 •  29 vakantiedagen;
 • Goede kennis van het MS Officepakket.
 • Organisatie

  Dit nieuwbouwpand bevindt zich op een prachtige locatie in Amersfoort waarbij je uitkijkt op veel groen. Het is een professionele organisatie waar sprake is van een teamgevoel. Er werken in totaal ongeveer 14 medewerkers op kantoor en er wordt elke dag gezamenlijk geluncht.

  Sollicitatie

  Spreekt deze functie je aan, dan nodigen wij je uit te reageren. Wij ontvangen graag jouw motivatiebrief met daarbij je curriculum vitae (inclusief foto) in Word-format via het sollicitatieformulier. Is deze vacature niets voor jou, maar wel voor een vriend? Deel deze vacature.

  Informatie

  Voor meer informatie kun je contact opnemen met Schoevers Professionals op: 035 - 750 61 45.

  Trefwoorden: managementassistent, secretaresse, Schoevers, officemanager, office manager, directiesecretaresse, directie

  Solliciteren