Officemanager voor dynamische en internationale investeringsmaatschappij (40 uur)

Vacaturecode: 4582

Plaats: Amsterdam

Is de omschrijving 'regeltante' (of 'regelneef') jou op het lijf geschreven, beschik jij over het vermogen om vijf stappen vooruit te denken en ben jij graag onmisbaar binnen de organisatie?

Functie

Binnen deze functie ben jij de spil van de organisatie; je denkt mee en ondersteunt waar nodig. Bij je dagelijkse werkzaamheden behoren het beantwoorden van de telefoon, het boeken van reizen en accommodaties, het beheren van de agenda's van collega's en het organiseren van jaarlijkse evenementen. Op maandag luncht het team samen met elkaar op kantoor. Hiervoor bestel je de boodschappen bij AH.nl en stuur je iedereen hier een uitnodiging voor. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor voorraadbeheer, ontvang je bezoekers op een vriendelijke wijze, reserveer je vergaderruimtes en plan je vergaderingen in voor je collega's. Kortom: een enorm brede functie met de mogelijkheid om werkzaamheden naar je toe te trekken en je eigen te maken.

Profiel kandidaat

Je bent een ware aanpakker: je schrikt niet van een lange to-do list, maar stelt prioriteiten en werkt dat één voor één af. Daarnaast werk je secuur, heb je een proactieve houding en ben jij een multitask-talent. Daarnaast ben je vriendelijk en toegankelijk voor collega's, klanten en bezoekers.

Aanbieding

 • Een verantwoordelijke en zelfstandige functie binnen een ondernemende en innovatieve organisatie;
 • Een functie voor 40 uur per week waarbij de organisatie gevestigd is op een zeer gave locatie;
 • Een marktconform salaris, afhankelijk van ervaring.


 • Vereisten

 • Hbo werk- en denkniveau;
 • Een afgeronde relevantie opleiding, bij voorkeur Schoevers;
 • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Beheersing van de Duitse taal is een pre; 
 • Goede kennis van het MS Officepakket.
 • Organisatie

  De organisatie is een investeringsmaatschappij met projecten in zowel Nederland als in het buitenland. Het kantoorpand bevindt zich op een prachtige locatie in Amsterdam wat tevens goed bereikbaar is met het openbaar vervoer. Het team is kleinschalig, ambitieus en laagdrempelig.  

  Sollicitatie

  Spreekt deze functie je aan, dan nodigen wij je uit te reageren. Wij ontvangen graag jouw motivatiebrief met daarbij je curriculum vitae (inclusief foto) in Word-format via het sollicitatieformulier. Is deze vacature niets voor jou, maar wel voor een vriend? Deel deze vacature.

  Informatie

  Voor meer informatie kun je contact opnemen met Schoevers Professionals op: 035 - 750 61 45.

  Trefwoorden: managementassistent, secretaresse, Schoevers, officemanager, office manager

  Solliciteren