Officemanager voor een dynamisch bedrijf (32-40 uur)

Vacaturecode: 4576

Plaats: Rotterdam

Ben jij een discrete officemanager met een goed gevoel voor verhoudingen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functie

Als officemanager ben je het eerste aanspreekpunt voor de gast en daarmee het visitekaartje van de organisatie. Een open en representatieve houding is daarom belangrijk. Je ontvangt (internationale) klanten/relaties en zorgt ervoor dat zij zich “thuis voelen”. Daarnaast bestaat jouw takenpakket voornamelijk uit: afhandelen van in- en uitgaande post en e-mails, het afhandelen van binnenkomende telefoontjes,, ad-hoc werkzaamheden voor collega’s, archiveer werkzaamheden, het beheer van de website en zorg je voor een goede huishouding op kantoor. Ook ondersteun je de afdeling administratie, zoals het afhandelen van declaraties en andere ondersteunende (financieel) administratieve taken. Gezien er binnen de organisatie met vertrouwelijk informatie wordt omgegaan, is discretie vereist!

Profiel kandidaat

Je bent een extravert en organisatorisch sterk persoon en je weet op de juiste momenten afstand te bewaren. Je bent pienter, initiatiefrijk en energiek. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, servicegericht en je bent flexibel. Ook toon je initiatief en sta je stevig in je schoenen.

Aanbieding

  • Een veelzijdige en gewaardeerde organisatorische functie;
  • Parkeergelegenheid;
  • Marktconform salaris, afhankelijk van je opleiding en werkervaring, maximaal € 2.500,-. op basis van 40 uur;

.

Vereisten

  • Afgeronde Schoevers opleiding; 
  • MBO/HBO werk- en denkniveau;
  • Tenminste 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
  • Organisatietalent, secuur en discreet;
  • Fulltime beschikbaar (32-40 uur);
  • Goede kennis van het Microsoft Office pakket;
  • Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Organisatie

De organisatie waar wij een officemanager voor zoeken is een nieuw begrip in het toerisme. Binnen het bedrijf heerst een informele sfeer, echter is een professionele houding naar buiten toe een vereiste.

Sollicitatie

Wil je werken binnen een organisatie met naam en ben jij die organisator en regelaar die Spreekt deze functie je aan, dan nodigen wij je uit te reageren. Wij ontvangen graag jouw motivatiebrief met daarbij je curriculum vitae (inclusief foto) in Word-format via het sollicitatieformulier. Is deze vacature niets voor jou, maar wel voor een vriend? Deel deze vacature.

Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Schoevers Baanbemiddeling via telefoonnummer 035 - 750 61 45. Trefwoorden: secretaresse, Schoevers, telefoniste, receptioniste, office assistant.

Solliciteren