Solliciteren

Motivatie & Bron

(max 4000 karakters)

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Huisadres

Nuchtere en communicatief vaardige office assistant binnen een klein en informeel notariskantoor (24-32 uur)

Vacaturecode: 4557

Plaats: Maarssen

Vind je het leuk om verschillende werkzaamheden naar je toe te trekken, wil je je graag ontwikkelen op juridisch vlak en ben je graag de spil van de organisatie?

Functie

In een klein team van vijf medewerkers ben je de spil van de organisatie. Je ondersteunt de notarissen in de breedste zin van het woord. Hierbij kan je denken aan het inplannen van afspraken, het onderhouden van contacten met klanten, makelaars, banken en collega's, het beheren van de agenda, het beantwoorden van de telefoon en e-mail, maar ook het bestellen van kantoorartikelen en het ontvangen van klanten is een onderdeel van je takenpakket. Tevens mag je ook inhoudelijke werkzaamheden uitvoeren, zoals het opstellen van overeenkomsten, het checken van juridische contracten, zoals samenlevingscontracten, testamenten en leveringsaktes. Je mag ook diverse communicatie taken oppakken, zoals het bijhouden van de website en het beheren van social media. Op dit laatste ligt minder nadruk.

Profiel kandidaat

Je bent een nuchtere en professionele management ondersteuner die van aanpakken weet. Je bent communicatief vaardig en ontzorgen en ondersteunen zit in je bloed. Je bent leergierig en je vindt het leuk om veel taken naar je toe te trekken. Verder ben je proactief, discreet en loyaal.

Aanbieding

  • Een afwisselende functie binnen een informeel en laagdrempelig notariskantoor met de ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en steeds meer taken naar je toe te trekken;
  • Een marktconform salaris, afhankelijk van je opleiding en werkervaring. Voor een junior ligt de indicatie tussen de € 1.800,- en € 2.000,- bruto per maand o.b.v. 40 uur en voor een meer ervaren kandidaat ligt de indicatie tussen de € 2.400,- en € 2.800,- bruto per maand o.b.v. 40 uur. 

Vereisten

  • Je beschikt over mbo+ of hbo werk- en denkniveau, aangevuld met een Schoevers opleiding;
  • Je hebt juridische affiniteit;
  • Je bent woonachtig in de omgeving van Maarssen/omliggende dorpen;
  • Je bent 24 tot 32 uur per week beschikbaar en je kan in ieder geval op maandag werken;
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Je bent handig met het MS Office pakket.

Organisatie

Een klein notariskantoor in de omgeving van Maarssen. Er heerst een informele sfeer op kantoor en naast hard werken is er ook veel tijd voor gezelligheid. Zo wordt er iedere dag met elkaar geluncht en worden er regelmatig leuke dingen met elkaar georganiseerd. 

Sollicitatie

Spreekt deze functie je aan, dan nodigen we je uit te reageren. Wij ontvangen graag jouw motivatiebrief met daarbij je curriculum vitae (inclusief foto) in een Word-format via het sollicitatieformulier. Is deze vacature niets voor jou, maar wel voor een vriend? Deel deze vacature.

Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Schoevers Professionals op: 035 - 750 61 45.

Trefwoorden: juridisch secretaresse, office assistant, secretaresse, office manager


Solliciteren