Pittige directiesecretaresse voor groeiende vastgoedorganisatie (40 uur)

Vacaturecode: 4556

Plaats: Rotterdam

Ben jij een ervaren en gedreven directiesecretaresse, denk je altijd een stapje vooruit en ben je dienstverlenend ingesteld?

Functie

In deze functie ondersteun je één op één de directeur met diverse secretariële en organisatorische werkzaamheden. Daarbij moet je denken voorbereiden en notuleren van vergaderingen, het plannen en regelen van afspraken en het verzorgen van de correspondentie. Verder houdt je je bezig met het beheren van de complexe agenda, het up to date houden van de projectadministratie en het beheren van de mailbox. Bij afwezigheid van de afdelingssecretaresse ondersteun je de andere teamleden.

Profiel kandidaat

Jij bent een aanpakker, doorzetter, stressbestendig en representatief. Ondersteunen en ontzorgen zit in je bloed. Daarnaast ben je een kei in plannen en organiseren en je gaat doelgericht te werk.

Aanbieding

  • Een marktconform salaris afhankelijk van opleiding en ervaring tussen de € 3.000,- en € 4.000,- bruto per maand op fulltime basis;
  • Een tijdelijk contract (mogelijk eerst op detacheringsbasis), met uitzicht op een vast dienstverband;
  • Goede secundaire voorwaarden als je in dienst bent bij de opdrachtgever, zoals een 13e maand en een pensioenregeling;
  • Een functie voor 40 uur per week, 36 uur is eventueel bespreekbaar.

Vereisten

  • Je beschikt over hbo werk- en denkniveau, aangevuld met een Schoevers opleiding;
  • Je hebt tussen de 5-10 jaar ervaring als directiesecretaresse/PA binnen een commerciële organisatie en je hebt affiniteit met de vastgoed branche;
  • Je hebt ervaring met het nieuwe werken, projectmanagement en digitalisering;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en een goede kennis van de Engelse taal;
  • Goede beheersing van het MS office pakket.

Organisatie

Voor onze opdrachtgever, een vastgoedbedrijf in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een representatieve, snelle en stressbestendige directiesecretaresse.  

Sollicitatie

Spreekt deze functie je aan, dan nodigen we je uit te reageren. Wij ontvangen graag jouw motivatiebrief met daarbij je curriculum vitae (inclusief foto) in een Word-format via het sollicitatieformulier. Is deze vacature niets voor jou, maar wel voor een vriend? Deel deze vacature.

Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Schoevers Professionals op: 035 - 750 61 45..

Trefwoorden: PA, Officemanager, directie assistent, Personal Assistant.Solliciteren