Ervaren juridisch secretaresse gezocht voor entertainmentbranche (32-40 uur)

Vacaturecode: 4554

Plaats: Amsterdam

Op zoek naar een uitdagende baan als juridisch secretaresse in de entertainmentbranche? Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een zelfstandige managementondersteuner die van aanpakken weet!

Functie

Je ondersteunt de collega’s van de organisatie in de breedste zin van het woord. Jouw takenpakket bestaat onder andere uit: contractmanagement, het opstellen, opvolgen en signaleren van contracten. Daarnaast ben je aanspreekpunt voor interne en externe relaties. Tevens verricht je diverse secretariële en administratieve werkzaamheden op het gebied van dossierbeheer en archivering. Het is een veelzijdige functie waarin meedenken en vooruitdenken wordt gewaardeerd. 

Profiel kandidaat

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een enthousiaste, servicegerichte en zelfstandig werkende managementondersteuner. Je bent een ster in plannen en het werken met veel deadlines. Je neemt verantwoordelijkheid en ziet het werk liggen. Samenwerking en collegialiteit staan bij de opdrachtgever voorop en zijn voor jou een vanzelfsprekendheid. Wij zijn op zoek naar een managementondersteuner die werk uit handen neemt en initiatief toont. Ben jij iemand die sterk in de schoenen staat en discreet en secuur kan omgaan met vertrouwelijke informatie? Onze opdrachtgever zoekt een nieuwe collega die vooruit denkt, flexibel ingesteld is en structuur kan brengen in een dynamische wereld.

Aanbieding

  • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Dienstverband rechtstreeks bij de organisatie;
  • Het salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Vereisten

  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Goede kennis van het Microsoft Office pakket; 
  • Parttime en fulltime beschikbaar (minimaal 32 uur per week);
  • Afgeronde secretariële mbo-opleiding, bij voorkeur Schoevers;
  • Juridische ervaring is een pre;
  • Minimaal twee jaar werkervaring in een soortgelijke functie.

Organisatie

Een groeiende organisatie. 

Sollicitatie

Wil je werken binnen een organisatie met naam en ben jij die organisator en regelaar die Spreekt deze functie je aan, dan nodigen wij je uit te reageren. Wij ontvangen graag jouw motivatiebrief met daarbij je curriculum vitae (inclusief foto) in Word-format via het sollicitatieformulier. Is deze vacature niets voor jou, maar wel voor een vriend? Deel deze vacature.

Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Schoevers Professionals op: 035 - 750 61 45.

Solliciteren