Menu
Opleidingsadvies

Personal Assistant Groot Juridisch Kantoor (32-40 uur)

Vacaturecode: 4403

Plaats: Amsterdam

Wil je werken bij één van de grootste juridische dienstverleners wereldwijd? Lees dan snel verder.

Functie

In deze functie heb je zowel organisatorische als administratieve taken. Je bent verantwoordelijk voor de organisatie en follow-up van vergaderingen, het beheer van de agenda, actie- en besluitenlijsten en notuleren. Ook het bewaken van jaarplanningen, de voortgangsbewaking voor NL Members N.V., bijeenkomsten van het dagelijks bestuur en bijvoorbeeld het praktijkgroepvoorzittersoverleg. Daarnaast verzorg je zakenreizen; van reisschema tot de overleg van de agenda ter plaatse. Je werkt in een team met andere Secretaresses; elkaar opvangen waar nodig of werken voor een ander persoon waar mogelijk. Ook administratieve taken behoren bij deze functie. Hierbij kun je denken aan zeer complex agendabeheer: bewaken van interne en externe afspraken en actiepunten, behandeling inkomende digitale post inclusief archivering, zelfstandig oppakken van alle correspondentie, telefoon- en e mailverkeer, voorbereiden en uitwerken van presentaties, beheren van de partnersite op intranet voor Nederland, klantgericht begeleiden van bezoekers, ook bij grotere bijeenkomsten, voorbereiden van vergaderzalen in afstemming met facilities & IT en archiveren van vertrouwelijke stukken. Kortom, een veelzijdige functie.

Profiel kandidaat

Je kunt goed prioriteiten stellen, je werkt gestructureerd en je schakelt vlot door zowel zelfstandig als met anderen goed (samen) te werken. Je bent proactief en assertief wanneer dat nodig is, voelt aan wanneer jouw discretie vereist is of wanneer je juist actie moet ondernemen. Moeilijke situaties los je op door jouw sociale en communicatieve vaardigheden in te zetten en daarnaast ben je uiteraard dienstverlenend en klantgericht.

Aanbieding

  • Een fulltime dienstverband, in eerste instantie voor bepaalde tijd, maar met uitzicht op een vast contract;
  • Een (goed) markconform salaris, maximaal €3.500,- afhankelijk van opleiding en werkervaring;
  • Uitstekende ontwikkelingsmogelijkheden;
  • Een open, sociale en dynamische sfeer in een ondernemende setting;
  • Mogelijkheid voor groei en ontplooiing;
  • Zeer goede arbeidsvoorwaarden en een 13e maand;
  • Er zijn goede parkeermogelijkheden voor alle medewerkers.

Vereisten

  • Een afgeronde secretariële hbo opleiding;
  • Aantoonbare werkervaring (stage) in een soortgelijke functie.

Organisatie

Deze juridische dienstverlener is gevestigd in ruim 80 steden verdeeld over 40 landen. Het is een relatief jong merk in de branche. De organisatie is in korte tijd gegroeid en heeft de ambitie om verder te groeien.

Sollicitatie

Indien je geïnteresseerd bent in deze positie, nodigen wij je uit te reageren. Wij ontvangen graag jouw motivatiebrief met daarbij je curriculum vitae in Word-format via het sollicitatieformulier. Is deze vacature niets voor jou, maar wel voor een vriend? Deel deze vacature.

Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Tamara Hofman van Schoevers Professionals via telefoonnummer 035 - 750 61 45. Trefwoorden: personal assistent, secretaresse, managementondersteuner, officemanager, directiesecretaresse.

Solliciteren