Juridisch secretaresse voor één van de grootste advocatenkantoren (32-40 uur)

Vacaturecode: 4281

Plaats: Amsterdam

Lijkt het je leuk om te werken voor één van de grootste advocatenkantoren van Nederland en ben je stressbestendig en accuraat? Lees dan snel verder.

Functie

Als juridisch secretaresse ondersteun je in de breedste zin van het woord de juridische praktijk van de professionals. Samen met je collega's zorg je voor een vlekkeloos verloop van de werkzaamheden. Het uitwerken van juridische documenten, het editen van teksten en het onderhouden van contact met onze cliënten, zowel telefonisch als per e-mail, zijn een belangrijk onderdeel van je werkzaamheden. In jouw rol ontzorg je de advocaten optimaal op elk gebied: postbehandeling, agendaplanning en declareren horen ook bij je taken. Kortom: een veelzijdige secretariële functie met een inhoudelijk karakter!

Profiel kandidaat

Je bent een energiek persoon en altijd bereid om iets op te pakken. Je bent zeer accuraat, servicegericht en stressbestendig. Je hebt een pragmatische en flexibele instelling en deelt graag je goede ideeën als het aankomt op het verbeteren en efficiënter inrichten van onze werkprocessen.

Aanbieding

  • Een uitdagende functie met een veelzijdigheid aan werkzaamheden,
  • Alle ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
  • Een dynamische en veeleisende, maar bovenal informele werkomgeving met veel leuke kantoorevenementen (van borrels en sportevenementen tot het jaarlijkse skiweekend).

Vereisten

  • Je hebt minimaal hbo werk- of denkniveau (een mbo opleiding met enkele jaren werkervaring sluit ook aan);
  • Je hebt affiniteit met het recht;
  • Werkervaring bij een zakelijke dienstverlener is een pré;
  • Je hebt goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden in zowel het Nederlands als Engels;
  • Niemand hoeft jou iets uit te leggen over het Microsoft Office pakket;
  • Je bent zeer bedreven in Word, Excel en Powerpont.

Organisatie

Deze organisatie telt 300 advocaten, notarissen en belastingadviseurs. De organisatie is onafhankelijk en heeft een sterke internationale focus met vestigingen in Brussel, Londen en New York. Tot de cliënten behoren beursgenoteerde bedrijven, grote financiële instellingen, private equity huizen en overheden.

Sollicitatie

Spreekt deze functie je aan, dan nodigen we je uit te reageren. Wij ontvangen graag jouw motivatiebrief met daarbij je curriculum vitae (inclusief foto) in een Word-format via het sollicitatieformulier. Is deze vacature niets voor jou, maar wel voor een vriend? Deel deze vacature.

 

Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Schoevers Professionals via telefoonnummer 035-7506145.

Trefwoorden: commercieel assistant, office assistant, management assistent, secretaresse, commercieel medewerker binnendienst.

Solliciteren