Menu

Junior Officemanager voor een leuke en vlotte organisatie (40 uur)

Vacaturecode: 4227

Plaats: Amsterdam

Heb jij je Schoevers hbo-diploma behaald? Ben jij ambitieus en wil jij de mogelijkheid én opleidingen krijgen om je verder te ontwikkelen in de marketingbranche? Dan hebben wij dé kans voor jou!

Functie

Voor een jonge onderneming in Amsterdam zijn wij op zoek naar een pittige junior officemanager. Jij gaat samen met de huidige officemanagers de onderneming op secretarieel en organisatorisch gebied naar een hoger niveau tillen. Je takkenpakket is zeer divers en bestaat uit het ondersteunen van de partners, het helpen bij projecten en interactie met klanten. Hierbij kan je denken aan het beheren van de agenda, correspondentie, facturatie en het ontvangen van klanten. Daarnaast houd je de kantoorvoorraad bij en beantwoord je de telefoon. Doordat deze onderneming een sterke groei doormaakt, worden jouw ideeën graag gehoord en kun je je op lange termijn verder specialiseren in de marketing.

Profiel kandidaat

Je bent gepast assertief, ondernemend en representatief. Daarbij ben je intelligent, proactief en kun je goed prioriteiten stellen. Ook ben je administratief en organisatorisch sterk en communicatief zeer vaardig.

Aanbieding

  • Een uitdagende en verantwoordelijke baan op fulltime basis binnen een gerenommeerde organisatie;
  • Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en bedraagt maximaal € 2.200,- op fulltime basis. Daarnaast biedt de organisatie een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.

Vereisten

  • Je hebt een Schoevers secretariële opleiding gevolgd op hbo werk- en denkniveau;
  • Je kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift is uitstekend;
  • Tevens kent het MS Officepakket voor jou geen geheimen meer;
  • Daarnaast werk je minimaal een jaar in een soortgelijke functie.

Organisatie

Een internationale en dynamische organisatie in Amsterdam.

Sollicitatie

Spreekt deze functie je aan, dan nodigen wij je uit te reageren. Wij ontvangen graag jouw motivatiebrief met daarbij je curriculum vitae (inclusief foto) in Word-format via het sollicitatieformulier. Is deze vacature niets voor jou, maar wel voor een vriend? Deel deze vacature.

Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Schoevers Baanbemiddeling via telefoonnummer 035 - 750 61 45.

Trefwoorden: secretaresse, managementassistent, directiesecretaresse, assistent.

Solliciteren