Menu

Solliciteren

Het Privacy Statement van Schoevers is van toepassing op dit formulier.
 

Dynamische Office Assistant binnen een groot en internationaal modemerk (40 uur)

Vacaturecode: 4635

Plaats: Dongen

Heb jij altijd al willen werken binnen een groot, internationaal modebedrijf? En ben jij een proactieve duizendpoot die op zoek is naar een verantwoordelijke functie binnen een dynamische organisatie? Lees dan vooral verder...

Functie

Geen één dag is hetzelfde en dat is het mooie van deze dynamische functie. Werkzaamheden die behoren tot je functie zijn het boeken van reizen en het regelen van visa's, financiële administratie, het verzorgen van huisvesting van nieuwe medewerkers uit het buitenland, ondersteuning van de Personal Assistant en operationele ondersteuning bij diverse evenementen. Daarnaast ben je het visitekaartje van de organisatie; je ontvangt bezoekers met een lach, staat hen te woord en biedt ze wat te drinken aan. De organisatie beschikt zelf over een catering afdeling. Je geeft dagelijks aan hen door wie er mee luncht en of er aparte lunch verzorgd moet worden. Binnen deze functie is het belangrijk dat je beschikt over een proactieve houding, zelfredzaam bent en het initiatief neemt. 

Profiel kandidaat

Mode heeft jouw interesse en je bent graag dagelijks met dit onderwerp bezig. Jij bent een ster in het stellen van prioriteiten en het bewaken van grenzen. Je werkt secuur, beschikt over het vermogen om vijf stappen vooruit te denken en je tilt graag jouw afdeling naar een hoger niveau. Veel ballen tegelijkertijd hoog houden is geen probleem voor jou, zo ook het omgooien van jouw planning wegens ad-hoc werkzaamheden die een hogere prioriteit hebben.

Aanbieding

  • Uitstekende secundaire voorwaarden;
  • Een marktconform salaris, afhankelijk van ervaring, maximaal € 3.000,- bruto per maand o.b.v. 40 uur.
  • Een zeer dynamische organisatie met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
  • Een prettige werkomgeving. 

Vereisten

  • Afgeronde secretariële opleiding;
  • Relevante werkervaring;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal en uitstekende beheersing van de Engelse taal;
  • 40 uur per week beschikbaar.

Organisatie

De organisatie is gevestigd in Dongen en doet het hart van fashionistas sneller kloppen. De organisatie is smaakvol ingericht en de werksfeer is prettig. Zo gaat hard werken gepaard met humor en persoonlijke aandacht voor elkaar. Het nemen van initiatief wordt gewaardeerd en binnen je rol zal je veel verantwoordelijkheid dragen voor de werkzaamheden die je uitvoert. Je bent een team samen met je directe collega en je valt onder de vleugels van de Personal Assistant. 


Sollicitatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Schoevers Baanbemiddeling via telefoonnummer 035-750 61 45.

Informatie

Spreekt deze functie je aan? Dan nodigen wij je uit te reageren. Wij ontvangen graag jouw motivatiebrief met daarbij je curriculum vitae in Word-format via het sollicitatieformulier.

 

Trefwoorden: managementassistent, secretaresse, directiesecretaresse, office assistant, administratief.

Solliciteren