Menu
Opleidingsadvies

De 5 zekerheden

Professionals

1. 100% tevredenheid

Altijd een passende kandidaat. Dat klinkt makkelijk, maar dat is het niet. Toch zijn we er heel goed in. Uw tevredenheid is onze drijfveer. Wij verdiepen ons in uw business, bedrijfscultuur en werkveld. Wat heeft u nodig en welke kandidaat past bij u? Vaardigheden zijn belangrijk, maar vooral ook de befaamde ‘klik’. Een goede sfeer, plezierig samenwerken én elkaar kunnen vertrouwen.

2. Ervaring & expertise

Schoevers leidt al 106 jaar supportprofessionals op en Schoevers Professionals bestaat dit jaar alweer 15 jaar. Veel ervaring dus, maar nog altijd wendbaar en innovatief. Wij weten waar de markt behoefte aan heeft. Wij zijn de absolute expert binnen dit vakgebied. En dat niet alleen. Wij zijn ook uw sparringpartner en adviseur.

3. Persoonlijker wordt het niet

Elkaar spreken, maar elkaar ook echt verstaan. Elkaar zien, maar elkaar ook echt doorgronden. Wij vragen door en halen belangrijke details naar boven. We hebben altijd persoonlijk contact met zowel bedrijven als kandidaten. Zomaar wat cv’s doorsturen kan iedereen. Wij geloven in een duurzame hoogwaardige aanpak, waar evengoed de vaart in zit.

4. ‘Morgen aan tafel’-garantie

Snel schakelen, daar houden we van. Met alle aandacht en goed voorbereid. Als u contact opneemt voor een vacature, zitten we de volgende dag aan tafel om het profiel door te spreken. Natuurlijk: als het minder haast heeft kan dat ook een paar dagen later. U bent in control. Hoe dan ook: binnen 2 à 3 werkdagen beschikt u vervolgens over passende profielen. 

5. Altijd het neusje van de zalm

Kandidaten van Schoevers zijn populair. Ze vormen een unieke en schaarse groep op de arbeidsmarkt en wij hebben ze. Natuurlijk zijn we hier zuinig op. Onze neusjes van de zalm verdienen immers het allerbeste. Net zoals uw organisatie een kei van een supportprofessional verdient. Laten we samen in gesprek gaan, dan ontstaan er mooie matches.